Başbakan Erdoğan'dan Kamil Sönmez ve Leman Çıdamlı İçin Mesajlar - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'dan Kamil Sönmez ve Leman Çıdamlı İçin Mesajlar

Başbakan Erdoğan\'dan Kamil Sönmez ve Leman Çıdamlı İçin Mesajlar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türk Halk Müziği sanatçısı Kamil Sönmez ve tiyatro-sinema sanatçısı Leman Çıdamlı'nın vefatlarını derin bir üzüntüyle karşıladığını bildirdi.

20.12.2012 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türk Halk Müziği sanatçısı Kamil Sönmez ve tiyatro-sinema sanatçısı Leman Çıdamlı'nın vefatlarını derin bir üzüntüyle karşıladığını bildirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyuncu Leman Çıdamlı'nın kaybı üzerine yayımladığı başsağlığı mesajında "Tiyatro ve sinemamızın sevilen ismi Leman Çıdamlı Hanımefendinin vefatı, sanat camiamız başta olmak üzere bizleri ve sevenlerini derinden üzmüştür. Sinemada, tiyatroda ve televizyon dizilerinde canlandırdığı karakterler ile halkımızın sevgisini kazanan merhume Çıdamlı, inanıyorum ki, başarıları ve saygın kişiliği dolayısıyla her zaman sevgiyle anılacaktır. Değerli oyuncumuz Leman Çıdamlı Hanımefendiye Allah'tan rahmet temenni ediyor, ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan, Kamil Sönmez'in kaybı ardından yayımladığı mesajda ise "Halk müziğimizin muteber ismi Kamil Sönmez'in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Özellikle Karadeniz yöremize ait söylediği türkülerle halkımızın gönlünde müstesna bir yer edinmiş olan Kamil Sönmez, kültür ve sanat hayatımıza kazandırdığı eserler vesilesiyle her zaman saygıyla, sevgiyle anılacaktır. Değerli sanatçı Kamil Sönmez'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'dan Kamil Sönmez ve Leman Çıdamlı İçin Mesajlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement