Başkan Aydın Yılmazer Davut Dişli'ye Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Aydın Yılmazer Davut Dişli'ye Teşekkür

Başkan Aydın Yılmazer Davut Dişli\'ye Teşekkür

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sırma Grup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

09.09.2016 17:32

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sırma Grup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer,Sırma Grup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Yılmazer, Sırma Grup'un Sapanca'dan kazandıklarının yine Sapanca'ya geri dönmesi ve ilçenin eğitim, kültür ve spor hayatına yön verecek geleceği için katkılarının büyük önemi bulunduğunu belirtti. Sırma Grup'un aslında Sapanca'da ilk kurulduğu günden itibaren Sapanca sosyal hayatı için üretilen projelerin en büyük destekçisi olduğunu gözlemlediğini ifade eden Başkan Yılmazer, özellikle 2016-2017 sezonunda, belediye aracılığıyla ilçe spor kulüplerine unutulmaz destekler vermiş olmasının bile Sırma Grup'un Sapanca sosyal ve ekonomik hayatı için ne kadar değerli olduğunu defalarca ispatladığını vurguladı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aydın Yılmazer Davut Dişli'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement