Başkan Bakıcı, Oğlunun Nikahını Kıydı - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı, Oğlunun Nikahını Kıydı

Başkan Bakıcı, Oğlunun Nikahını Kıydı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, hayatını Nagehan Kaya ile hayatını birleştiren oğlu Alper Bakıcı’nın nikahını kendi kıydı.

17.08.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, hayatını Nagehan Kaya ile hayatını birleştiren oğlu Alper Bakıcı'nın nikahını kendi kıydı. Oğlunun nikahını kıyarken oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Bakıcı, "Zamanı gelince sizden torun da isteriz" diye espri yaparak tüm davetlilerden alkış aldı.

Selçuk Arvalya mevkiindeki Ephesus Arena'da düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evin giren Nagehan Kaya ve Niyazi Alper Bakıcı'nın nikahını damadın babası Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı kıydı. Oldukça kalabalık davetli topluluğunun katıldığı düğün törenine ayrıca Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti İl eski Başkanları Ömür Kabak, Ömer Cihat Akay, A Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık, Hamza Dağ, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Bornava Belediye Başkanı Olgun Atilla, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, Ege Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, AK Parti Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi, Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, belediye meclis üyeleri, THK ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nden üst düzey yöneticileri ve personelleri ile Selçuk'taki bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Oğlunun nikahını kıyarken oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Bu akşam burada iki gencin nikahını kıyacağız, ama iki gençten birisi insanın oğlu olursa bu duygu bambaşka bir duygu oluyor. Allah'ıma şükrediyorum ki, bana bu günü gösterdi ve oğlumun nikahını kıyıyorum. Ne mutlu bana" dedi.

Aile birlikteliğinin önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı, "Nikahını kıyacağımız gençlerin bu aile birlikteliğinin devamı süresince iyi günleri olacaktır, kötü günleri olacaktır. Ancak iyi günde olduğu kadar sıkıntılı günlerinde de birbirlerine destek olması gerekiyor. Ben inanıyorum ki, bu gençler birbirlerine çok destek olacaklar ve yaşamlarının sonuna kadar bu aile birlikteliği devam edecektir. Bu inancım sonsuzdur" diye konuştu.

Nikah cüzdanını gelin ve damada vermeden önce her iki gence de aile reisinin kim olduğunu soran Başkan Bakıcı, "Aile reisi hem erkek, hem bayandır. Her ikiniz de aileyi en iyi şekilde koruyacaksınız. Ben aile cüzdanını her ikinize vermek istiyorum. Bu cüzdanı güçlü bir şekilde sahipleneceksiniz ve ömrünüzün sonuna kadar da koruyacaksınız, daha sonra da zamanı gelince biz torun da isteriz" diye istekte bulunarak espri yaptı ve gençlere mutluluklar diledi.

Nikahın ardından tüm davetliler müzik eşliğinde gecenin tadını çıkardılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı, Oğlunun Nikahını Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement