Başkan Çerçi Kurban Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Kurban Bayramını Kutladı

Başkan Çerçi Kurban Bayramını Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Bayramda kimsesizlerimizi, yaşlılarımızı ve ihtiyaç sahiplerimizi unutmayalım” dedi.

09.09.2016 16:09

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Bayramda kimsesizlerimizi, yaşlılarımızı ve ihtiyaç sahiplerimizi unutmayalım" dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar'ın Kurban Bayramı'nı kutladı. Başkan Çerçi konuya ilişkin yayınladığı mesajda gelen şehit haberleri dolayısıyla buruk bir bayram geçirdikleri söyledi. Başkan Çerçi mesajında, "Kurban Bayramı'na eriştik. Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu'sundan gelen şehit haberleri dolayısıyla buruk bir bayram yaşıyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Terörle mücadele ederken şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine de başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesini sağlayan önemli günler olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Çerçi sözlerini şöyle tamamladı:

"Kurban Bayramı, büyüklerin ziyaret edildiği, fakirlerin, yetimlerin, kimsesizlerin hatırlandığı önemli günlerdendir. Bu bayramda da inşallah kurbanımızı keseceğiz. Büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını alacağız. Kestiğimiz kurbanları, kurban kesecek maddi gücü olmayan vatandaşlarımızla paylaşalım. Bizler de Yunusemre Belediyesi olarak kestiğimiz etleri fakirlerimiz ile paylaşacağız. Onların da bayramlarını mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmesine katkıda bulunacağız. Bu bayramda ülkemize esenlikler; milletimize kolaylıklar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Manisalıların ve Yunusemre'de yaşayan kıymetli halkımızın Kurban Bayramını kutluyor; hayırlı bayramlar diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Kurban Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement