Başkan Korkut'tan Sincikli İşadamlarına Çağrı - Son Dakika
Yerel

Başkan Korkut'tan Sincikli İşadamlarına Çağrı

Başkan Korkut\'tan Sincikli İşadamlarına Çağrı

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Sincik’te yaklaşık 15 yıldır faaliyet gösteren ARZ Tekstili ziyaret etti.

30.04.2015 10:40

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Sincik'te yaklaşık 15 yıldır faaliyet gösteren ARZ Tekstili ziyaret etti.

105 kişinin istihdam edildiği ARZ Tekstil İşletme Sahibi Mehmet Sert ile birlikte işletmeyi gezen Başkan Korkut, burada Adıyamanlı, Sincikli işadamlarına seslenerek Sincik'te yatırım yapmaya davet etti.

İşletme Sahibi Mehmet Sert, Belediye Başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Gerçekten Belediye Başkanımızın değindiği konular ülkemiz için, ilimiz için, ilçemiz için çok önemli. Bu düşüncede olan belediye başkanımız gibi değerli insanlarımız olmasa, bu destekleri olmasa biz de burada zayıf kalır bu işleri yapamayız. Gerek Kaymakamlarımız, gerek Belediye Başkanlarımız bu konuda gerçekten duyarlılar. Bu işletmemiz 2000 yılından beri 15 yıldır burada hizmet veriyor. Bu işletmemizde şuanda 105 kişi istihdam ediyoruz. Yeni bir projemiz var, kapasite artırımına giderek inşallah burada daha çok kişi istihdam edeceğiz" dedi.

Ülkemiz için olduğu gibi il ve ilçe içinde kalkınmanın önemli olduğunu belirten Başkanı Korkut, "Ticaret bu ülkenin lokomotifidir, bu ülkeyi ayağa kaldıracak olan, Dünya devletleri arasında sağlam bir yer edindirecek olan şey ülkenin ticaret hacminin gelişmesidir. Bu anlamda Mehmet Beyin ilçemize yaptığı yatırımı çok önemli buluyoruz. Burada çok ciddi anlamda istihdam söz konusu, Sincik'te işsizliğin azaltılması söz konusu, burada şuanda 105 kişi istihdam ediliyor. Bu da ilçemizin kalkınması için çok önemli bir şey, aynı zamanda ülkemizin ekonomik değerine de katkı sunuluyor. Biz çok öneli buluyoruz ve her türlü desteği veriyoruz, vermeye de hazırız, yeter ki işletme sahipleri, firma sahipleri gelsinler buraya yatırım yapsınlar. Sincik'in gelişmesi bu tür yatırımların yapılmasıyla mümkündür. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, çok önemli bir iş yapıyorlar, Sincik'imizin kalkınması için çok önemli bir işletme, önemli bir tesis. Yatırıma yönelik yapacakları ile ilgili üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız, ben huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum. Mehmet Bey gibi değerli işadamlarımız gelsinler Sincik'e yatırım yapsınlar, biz yatırıma yönelik her türlü desteği vermeye, katkı sunmaya hazırız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Korkut'tan Sincikli İşadamlarına Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement