Başkan Tahmazoğlu Yeni Çiftleri Kırmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu Yeni Çiftleri Kırmadı

Başkan Tahmazoğlu Yeni Çiftleri Kırmadı

Şahinbey Belediyesi’ne, 14 Şubat Sevgililer Gününde evlenmek için başvuran 3 çiftin nikahı, Sankopark AVM holünde vatandaşlara açık alanda kıyıldı.

15.02.2015 17:20

Şahinbey Belediyesi'ne, 14 Şubat Sevgililer Gününde evlenmek için başvuran 3 çiftin nikahı, Sankopark AVM holünde vatandaşlara açık alanda kıyıldı. Çiftlerin nikahını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftlere mutluluklar diledi.

14 Şubat tarihine evlenmek için Şahinbey Belediyesi'ne başvuran 3 çift nikahlarının halka açık bir alanda kıyılmasını istedi. AVM yönetimiyle işbirliği yapan Şahinbey Belediyesi Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, çiftlerin nikahını AVM'de kıymak için organizasyon yaptı.

YÜZLERCE ZİYARETÇİ NİKAHLARA ŞAHİTLİK ETTİ

Akşam saatlerinde nikah için AVM'ye gelen; Esra Çalışır- Mustafa Bağcı, Yonca Çenk- Şenol Genç ve Nurdan Bincan-Soner Emir çifti, ziyaretçilerin şaşkın bakışları arasında AVM holünde kendileri için özel hazırlanan masada yerlerini aldılar. Çiftleri kırmayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da nikah akdini kendisi gerçekleştirmek için alana geldi. Başkan Tahmazoğlu'nun "Evlenmek İstiyor musun?" sorusuna "Evet" cevabı veren yeni çiftler, AVM'de bulunan yüzlerce kişiden alkış aldı.

TAHMAZOĞLU: "SEVMEK KAİNATIN YARADILIŞ SEBEBİ"

Başkan Tahmazoğlu, 14 Şubat'ta 66 çiftin nikah akdini gerçekleştirdiklerini, halka açık alanda nikah kıydırmak isteyen çiftleri ise kırmadıklarını söyledi. Çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Tahmazoğlu, "Ekiplerimiz bugün gün boyu çalışarak evlenmek isteyen çiftlerimizin nikahlarını kıydı. Bu 3 çiftimizde halka açık bir alanda nikahlarının kıyılmasını istedi. Bizde uygun gördük ve böyle bir organizasyon yaptık. Sevmek kainatın yaradılış sebebi. Sevmek güzel bir şey. Her şey sevmekten geçiyor. Sevgimize sınır koymayalım. Fıtratımızda ki gibi sevelim sevilelim. Ben bir birini çok sevdiğine inandığım bu çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Heyecanları gözlerinden okunan çiftler ise, organizasyonu düzenlendiği için Şahinbey Belediyesi çalışanlarına, kendilerini kırmayarak nikah törenini gerçekleştirdiği için ise Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

Tahmazoğlu, nikah töreni sonunda çiftlere dışı bakır işlemeli olan kahve fincanları hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu Yeni Çiftleri Kırmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement