Batman –Kozluk Yolunda Mıcır Tehlikesi - Son Dakika
Yerel

Batman –Kozluk Yolunda Mıcır Tehlikesi

Batman –Kozluk Yolunda Mıcır Tehlikesi

Karayollarının asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Batman-Kozluk karayolundaki yoğun mıcır, kaza riskini artırıyor

02.07.2016 16:51

Mıcırlı yola dikkat!

Kozluk yolunda başlayan yol çalışmaları nedeniyle bazı güzergahlara dökülen mıcırlar tehlike arz ediyor.

Batman-Kozluk arasındaki yolda sürücüler, bir yandan direksiyon hakimiyetini kaybetme tehlikesi yaşarken öte yandan diğer araçların geçerken sıçrattığı taşlardan korunmaya çalışıyor.

Kozluk ilçesine minibüs seferi yapan Hadi Ağar, "Kozluk-Batman yol güzergahında şu anda mıcır tehlikesi var. Geçtiğimiz günlerde başlayan yol yenileme çalışmaları nedeniyle yolun büyük bir bölümü, mıcır ile kaplanmış. Tüm araç sürücülerinin dikkatli olmasını önemle rica ediyoruz" dedi.

Özellikle Kozluk ilçesinden Batman istikametine giden şoförler Bekirhan ve Kahveci arasındaki yolda büyük zorluklar çekiyor.

Karayolları tarafından yola dökülen mıcırların arabaların zemine tutuşunu engellediği ileri sürülürken, şoförler bu yolda yetkililerden gerekli önlemleri almasını istiyor.

Kozluklu vatandaşlar yaptıkları açıklamada, "Sık sık bu yolda kazalar oluyor. Yol genellikle asfalt ama bazı yerler çukur olduğu için yetkililer bu çukur olan yerlere mıcır döküyor. Şoförler bu mıcır dökülen yerlerde direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Böyle olunca da kazalar artıyor. Yetkililerden yol için gerekli çalışmanın yapılması yanında trafik işaret levhalarının da asılmasını talep ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman –Kozluk Yolunda Mıcır Tehlikesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • karamar batman: bende batman cok guzel degil ister ilanın ister ilamanın 0 0 Yanıtla

Advertisement