Beli Silahlı Kürt Kadın Vekil - Son Dakika
Güncel

Beli Silahlı Kürt Kadın Vekil

Bir grup Kürt milletvekili, dün Türk şoförlerinin rehin alındığı sınıra gitti. Belinde silah olan kadın vekil, dikkatlerden kaçmadı.

15.06.2014 11:31  Güncelleme: 11:26

Musul'u ele geçiren Irak - Şam İslam Devleti (IŞİD), önceki hafta 32 Türk şoförü, ardından Musul'daki Türk konsolosluğunu basıp, aralarında başkonsolosun da olduğu 49 diplomatı rehin almıştı.

Kürdistan Bölgesel Yönetimi adına bir grup Kürt milletvekili, dün Türk şoförlerinin rehin alındığı Gayara sınırına gitti. Habertürk'te yer alan fotoğrafta, vekillerden 29 yaşındaki Avaz Hamid, belindeki Glock'la dikkat çekti.

50 BİN PEŞMERGE BÖLGEDE

Irak'ın 2. büyük kenti Musul'un IŞİD'in eline geçmesinin ardından Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Musul ile Kerkük arasındaki bölgeye 50 binden peşmergeyi takviye olarak gönderdi. Mahmur bölgesinde Irak ordusu ile birlikte hareket eden peşmerge, keşif için bölgeye giden IŞİD militanlarıyla karşı karşıya geldi.

Peşmergeler zırhlı araçlarla saldırınca IŞİD militanları bölgeden ayrıldı. İkinci sıcak temas ise Kerkük'ün 20 kilometre güneybatısındaki Murtaka bölgesinde yaşandı.

IŞİD militanları bölgeye baskın düzenledi. Bölgeyi koruyan peşmergeler ağır silahlarla karşılık verince IŞİD bölgeden ayrıldı.

Beli Silahlı Kürt Kadın Vekil
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Beli Silahlı Kürt Kadın Vekil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Asikiz: KÜRT KADINLARI YINE HERZAMANKI GIBI DESTAN YAZIYOR, HERBIJIN JINEN AZAD!!! 61 16 Yanıtla
  • amed21: amazon savaşçıları gibi maşallah Allah nazardan saklasın 53 6 Yanıtla
    rojova: tunceli rumuzunu kullanan düz kontak kafatasçı dersim halkından olmadığın belli de yazdığı üç kuruşluk mesajı tekrar övmek için yazanı da ilk defa gördüm.çık dışarıya biraz egonu tatmin edecek bir şeyler bul.cidden türk'de olsan insansın acıdım sana 0 0
  • ASIKIZ: KÜRT KADININ SU ONURLU DURUSUNA SAVASCI RUHUNA DÜNYALARI DEGISMEM!!!! 36 16 Yanıtla
    ASIKIZ: TARIHE BATIGIMIZDA BIZ KÜRTLERIN IHANETCILERI COK MEHSURDURSENDE ONLARDA BIRISIN KÜRT SAMI 0 0
  • KORUYAN KÜRTLER: KÜRTLER DOĞUŞTAN SAVAŞÇI OLARAK DOĞMUŞTUR.. ŞUAN ORADAKİ TÜRKMENLERİ KORUYAN KÜRTLERDİR.. 31 19 Yanıtla
    Ayse: SON OSMANLI YA MESAJIMIYILIKLER CÖZMEK ISTEDIKLERI ICIN DEVLET KURMADILAR SENIN TÜRKMEN KARDESLERINI SEN SON OSMANLI DEGIL KÜRTLER KORUYORLAR BUNU HICI UNUTMA KI BOYUNU BILESIN SEN UFAKSIN COK KORKAKSIN AMA NEDENSE ADIN SON OSMANLI SON OSMANLIYSA OSMANLI GIBI GIT SAVAS ORDA SENIN HALKIN ÖLÜYOR TECAVÜZE UGRUYOR BIRAZ DÜSÜN ÖYLE CEVAP YAZ COK UCUZ MESAJ YAZIYORSUN SIYASETEN POLITIKADAN VE INSANLIKTAN HABERIN YOK SENIN SON OSMANLIYMIS SENIN NEREN OSMANLI BURDA LAK LAK YAPMANMI GIT SINIRDA GEC SAVAS ISID KADAR YOKSUN SON OSMANLI KÜRTLERE BUNDAN SONRA LAF EDERKEN AYNAYA GECIN SURATINIZA BAKIN VE SUANKI TÜRKMENLERI DÜSÜN ÖYLE KONUSUN BU SIZE ÖMÜR BOYU YETER: IRAKTA TÜRKLER DEGILDE PESMERGELER TÜRKMENLERI KURTARI BUNU DÜNYA KONUSUYOR SON OSMANLIYMIS SENDE OLSA OLSA SON FARE OLUR 0 0
  • türkleri seviyorum: Dunyada turklerin tek dostu kurtlerdir.fitneci ve fesadlar asirlardir birbirlerine dusurmeye calismistir bi kurt genci olarak bu fitne fesat olanlara firsat vermiyecegiz 46 1 Yanıtla
  • ali: yasasin kurt kadini dunyaya ornek 22 21 Yanıtla
  • Vatandaş Mustafa: Amerikan film afişleri gibi gardaş.Garı ne güzel ya. 13 22 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement