Belpaş İşletmeleri Misafirlerini Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Belpaş İşletmeleri Misafirlerini Bekliyor

Belpaş İşletmeleri Misafirlerini Bekliyor

BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen, “Şehrin birçok noktasında yer alan BELPAŞ işletmelerimize (Orman Park, Yenikent Park, Şemsiyeli Park, Kent Park, Korucuk Park) tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.

20.05.2016 15:51

BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen, "Şehrin birçok noktasında yer alan BELPAŞ işletmelerimize (Orman Park, Yenikent Park, Şemsiyeli Park, Kent Park, Korucuk Park) tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Hafta sonu vatandaşlarımız aileleri ve sevdikleriyle BELPAŞ'ın üstün hizmet anlayışı ile birlikte hoşça vakit geçirebilirler" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi BELPAŞ A.Ş. Genel Müdürü Nihat Seymen, genel müdürlük işletmeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Orman Park, Yenikent Park, Şemsiyeli Park, Kent Park ve Korucuk Park'ta BELPAŞ'ın üstün hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlamaya devam ettiklerini kaydeden Seymen, hafta sonu planları için tüm Sakaryalıları buluşma noktalarına davet etti. Seymen, "Hafta sonu vatandaşlarımız aileleri ve sevdikleriyle BELPAŞ'ın üstün hizmet anlayışı ile birlikte hoşça vakit geçirebilirler" diye konuştu.

BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından inşa edilen yeni yaşam alanlarında BELPAŞ kalitesiyle biz de hizmetlerimize devam ediyoruz. Kalifiyeli personelimiz ve üstün hizmet anlayışımızla şehrin dört bir yanına yayılan işletmelerimizde Sakaryalıları misafir etmeyi sürdürüyoruz. A'dan Z'ye tüm gerekliliklere sahip olan tesislerimiz yaz dönemine de hazır. Gerek hafta içi gerekse de haftasonu planları için şehrin hizmetindeyiz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi işletmelerimize bekliyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise, Orman Park, Yenikent Park, Şemsiyeli Park, Kent Park ve Korucuk Park'ın yanı sıra, Sakarya Park'ın da misafirlerini ağırlamaya devam ettiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca yürüyüş yolları, spor yapılabilecek alanlar, çocuk oyun grupları, piknik alanları ve diğer çok çeşitli sosyal donatıları ile Sakarya Park'ın da şehre hizmet sunmayı sürdürdüğü bilgisi paylaşıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belpaş İşletmeleri Misafirlerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement