Benim Babam 10 Numara - Son Dakika
Güncel

Benim Babam 10 Numara

Benim Babam 10 Numara

ALTINORDU Babalar Günü'nü spor okulu öğrencileriyle coşkulu bir etkinlikle kutlayıp coşkulu bir "baba-çocuk" futbol turnuvası yaptı.

20.06.2016 09:18  Güncelleme: 09:21

ALTINORDU Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'nde Babalar Günü'nü coşkulu bir şekilde kutladı. "Benim Babam 10 Numara" ismini verdiği etkinlikte futbol okulu öğrencileri, babalarıyla karşılıklı maçlar yaptılar.

100'e yakın baba-oğulun "En baba Saha" daki mücadelesi, ortaya çok güzel görüntüler çıkardı. Yaklaşık 3 saat boyunca devam eden etkinlikte zaman zaman çocuklar, saha kenarından babalarına taktikler verdi. Günün anısına etkinlikte büyük coşkuyu yaşayan baba, çocuk ve annelerin el izlerini alınıp sergilenirken, herkese üzerinde "Benim Babam 10 Numara" yazan tişörtler dağıtılıp, bol bol fotoğraf çekimi yapıp bu özel günü ölümsüzleştirildi. Güzel, neşeli ve coşkulu bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Altınordu Sosyal Etkinlikler Yöneticisi Gizem Kaleli, "Bu etkinliği oluştururken temel amacımız, baba ile çocuk arasındaki uyumun, sahaya da yansımasını sağlamaktı. Maçlar gerçekten çok keyifli geçti. Ailelere güzel bir gün yaşattığımıza inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Benim Babam 10 Numara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement