Birlikspor ile Nazilli Belediyespor Yenişemedi - Son Dakika
Spor

Birlikspor ile Nazilli Belediyespor Yenişemedi

Birlikspor ile Nazilli Belediyespor Yenişemedi

İkinci etap kamp hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birlikspor, Nazilli Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 beraber kaldı.

18.08.2015 10:25

İkinci etap kamp hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birlik spor, Nazilli Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 beraber kaldı.

Afyon'da ikinci etap kamp hazırlıkları sürdüren Spor Toto 2. Lig takımlarından Kocaeli Birlikspor Nazilli Belediyespor ile bir hazırlık maçı düzenledi. Afyon'da bir otelde kamp yapan Kocaeli Birlikpsor hazırlıklarını çift idmanla sürdürüyor. Afyon'daki dört resmi hazırlık maçının ilkinde Üsküdar Anadoluspor'a 3-1 yenilen Birlikpsor, dün Nazilli Belediyespor ile programın dışında ekstra bir hazırlık maçı oynadı. Karşılaşma Afyon yeni spor tesislerinde oynandı. Kocaeli Birlikspor karşılaşmanın 15. dakikasında Nazilli Belediyespor'lu Adem'in attığı golle 1-0 mağlup duruma düştü.

İlk yarının 30. dakikasına kadar oyun dengesini korumaya çalışan yeşil-siyahlılar, karşılaşmanın 38. dakikasında kaptan Turgay'ın attığı golle ilk yarı 1-1 kapattı. İki takımın da gol girişimleri sonuç vermeyince ikinci yarıda gol çıkmadı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Birlikspor ile Nazilli Belediyespor Yenişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement