Bmw Motorrad Long Weekend'in Yedincisi Düzenleniyor - Son Dakika
Yerel

Bmw Motorrad Long Weekend'in Yedincisi Düzenleniyor

Bmw Motorrad Long Weekend\'in Yedincisi Düzenleniyor

Borusan Otomotiv tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen BMW Motorrad Long Weekend motosiklet turu sırasında Soma’da yaşamını yitiren maden işçileri için motosikletlere siyah kurdele asıldı.

17.05.2014 16:17

Borusan Otomotiv tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen BMW Motorrad Long Weekend motosiklet turu sırasında Soma'da yaşamını yitiren maden işçileri için motosikletlere siyah kurdele asıldı.

Borusan Otomotiv tarafından Borusan'ın motosiklet müşterilerinin katılımıyla bu yıl yedincisi düzenlenen BMW Motorrad Long Weekend motosiklet turu, bu yıl 16- 19 Mayıs'ta düzenleniyor. İstanbul'dan başlayan tur, Bandırma, Susurluk, Akhisar, Yatağan, Marmaris, Datça, Hisarönü, Selimiye, Bozburun rotasıyla sürecek.

Rota kapsamında Muğla'nın Yatağan ilçesine gelen BMW Motorrad Long Weekend motosiklet turuna katılan motosiklet tutkunları, molanın ardından Marmaris ilçesine doğru hareket etti.

Fiyatları 33 bin avroyu bulan 60 motosiklet ve 120 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen bu yılki tura, Sağlık Bakanlığının Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı motorize 112 ekiplerinin de eşlik ettiğini belirten tur sorumlusu BMW Motosiklet Marka Müdürü Başarı Erbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada,"Firmamızın yedi yıl boyunca müşterilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiği BMW Motorrad Long Weekend motosiklet turunun bu yılki programı öncesinde Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası nedeniyle turu iptal etmeyi düşündük ama plan ve programlar nedeniyle turumuzu gerçekleştirdik. Fakat tura katılan tüm motosikletlerimize siyah kurdele astık" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bmw Motorrad Long Weekend'in Yedincisi Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement