Bolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Bolu'dan Kısa Kısa

Bolu’nun Gerede ilçesinde enişteleri adına sahte senet düzenleyerek bankadan kredi çeken şahıs yakalandı.

25.09.2014 19:11

Bolu'nun Gerede ilçesinde enişteleri adına sahte senet düzenleyerek bankadan kredi çeken şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Gerede'de Ş.Ç. isimli şahıs piyasaya yüklü miktarda borcu olunca çareyi enişteleri adına senet doldurmakta buldu. Eniştesi M.B. ve İ.K. adına senet düzenleyerek bankalardan para çektiği belirlenen kayınbirader Ş.Ç., polis tarafından gözaltına alındı. Nakit paraya sıkıştığı için eniştelerinden aldığı senetleri kendisi doldurarak, onlar adına imzaladığını kabul eden kayınbirader için evrakta sahtecilik suçlamasıyla yasal işlem başlatıldı.

NİŞANLIYKEN ESKİ ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN KAÇIRILDI

BOLU (İHA) - Bolu'nun Gerede ilçesinde nişanlısının yanına gitmek için evden ayrılan genç kız eski erkek arkadaşı tarafından kaçırıldı.

Edinilen bilgiye göre, M.S. isimli genç kız bir süre önce erkek arkadaşından ayrıldı. M.S. bir süre sonra başka birisiyle nişanlandı. Genç kız nişanlısının yanına gitmek için evden ayrıldığı gün ortadan kayboldu. Anne N.Ö. kızının nişanlısının yanında olmadığını öğrenince polis başvurdu. Kızının eski erkek arkadaşı M.A. tarafından kaçırıldığını öğrenen kadın gözyaşlarına boğuldu. Polis M.S.'yi bulmak için inceleme başlattı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement