Bölücü Teröristler Enerji Santraline Roketatarla Saldırdı - Son Dakika
Güncel

Bölücü Teröristler Enerji Santraline Roketatarla Saldırdı

Bölücü Teröristler Enerji Santraline Roketatarla Saldırdı

Bölücü teröristler dün gece Şırnak'ta bir termik santrale roket ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

25.08.2014 14:21  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölücü teröristler dün gece Şırnak'ta bir termik santrale roket ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre dün gece Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Şırnak'ın Silopi ilçesi Görümlü beldesinde bulunan bir Termik Santraline roket ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Saldırıda herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

Cumhartesi günü ise Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Van'ın Erciş ilçesi Ulupamir Mahallesi mülki sınırları içerisinde inşaatı devam eden bir Hidro Elektrik Santrali ile ilgili çalışma yapan sivil bir firmaya ait bir adet boş konteyner yakıldı. Bir boş ve kullanılmayan prefabrik binanın ise camları kırılarak yakılmaya teşebbüs edildi.

TSK dün sabah Bölücü Terör Örgütü mensubu bir teröristin, Diyarbakır Lice İlçe Jandarma Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu bildirdi.

Ayrıca dün geceyarısı Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Kara Kuvvetleri 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı Tekeli/Kırkçimenlik Geçici Üs Bölgesindeki güvenlik güçlerine taciz ateşi açıldı. Açılan taciz ateşine, anında karşılık verilmesi üzerine taciz ateşi kesildi. Olayda, herhangi bir yaralanma ve zayiat meydana gelmedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bölücü Teröristler Enerji Santraline Roketatarla Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement