PKK Karkol Yapan Müteahitin Oğlunu Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

PKK Karkol Yapan Müteahitin Oğlunu Kaçırdı

Bölücü teröristler Şemdinli'de karayolu yapan bir firmanın sahibinin oğlunu kaçırdı.

19.08.2014 13:59  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölücü teröristler Şemdinli'de karayolu yapan bir firmanın sahibinin oğlunu kaçırdı. Dün üç terörist teslim oldu.

TSK bölücü teröristlerin doğu ve güneydoğuda gerçekleştirdikleri bazı eylemlere ilişkin açıklama yaptı.

Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler, 14 Ağustos 2014 saat 2.00' de, Hakkâri/ Yüksekova Beşbulak Köyü mülki sınırları içerisinde, Yüksekova-Şemdinli yolunu yapan özel bir firma sahibinin oğlunu kaçırdı.

18 Ağustos gecesi ise Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler, Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Akarbaşı Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan Pembelik Barajı inşaat sahasında bulunan sekiz adet aracı yaktı.

Dün sabah Şanlıurfa'da Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist, hududun Suriye tarafından geçerek, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Van'da da bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Dün sabah Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Van'ın Gürpınar ilçesi Güzelsu Beldesi bölgesinde, Van-Hakkâri karayolunun emniyetini almak üzere görevlendirilen Gürpınar Jandarma Komando Tabur Komutanlığına bağlı Jandarma Komando Timinin görev yerinde tertiplenmesi esnasında, daha önce kullanılmış bir mevzi içerisine uzaktan komutalı olarak döşenen El Yapımı Patlayıcı (EYP) patlatıldı. Olayda yaralanma ve zayiat meydana gelmedi.

Olay yerinde, yapılan incelemede, patlama noktasına 8-10 metre uzaklıkta ikinci bir EYP tespit edilmiştir. Söz konusu EYP bulunduğu yerde imha edildi.

Dün öğleye doğru Bölücü Terör Örgütü mensubu üç terörist tarafından, Diyarbakır'ın Lice ilçesi Kayacık Mahallesi mülki sınırları içerisinde, Karayolları Müdürlüğüne ait bakım aracı, plakasız bir araçtan inen bir terörist tarafından durduruldu. İki vatandataşın cep telefonları alındı ve araç gasp edildi.

Dün öğle saatlerinde ise Bölücü Terör Örgütü mensubu altı terörist tarafından, Bitlis/ Tatvan Anadere Köyü mülki sınırları içerisinde, araçları ile seyir halinde olan iki vatandaş kaçırıldı. Kaçırılan vatandaşlardan birisi aynı gün içerisinde serbest bırakıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel PKK Karkol Yapan Müteahitin Oğlunu Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement