Bornova'da Başkanlık Kupası Sahibini Buldu - Son Dakika
Güncel

Bornova'da Başkanlık Kupası Sahibini Buldu

Bornova\'da Başkanlık Kupası Sahibini Buldu

Bornova Belediyesi'nin düzenlediği Başkanlık Kupası futbol ve basketbol turnuvaları sona erdi.

08.09.2014 09:42  Güncelleme: 11:54

Bornova Belediyesi'nin, kulüplere ve genç sporculara destek olmak amacıyla düzenlediği Başkanlık Kupası futbol ve basketbol turnuvalarının sonuna gelindi. Şampiyon takımların kupa ve madalyalarını veren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kazanmaktan öte centilmence mücadele etmenin önemli olduğunu söyledi

Bornova Belediyesi ile Bornova Futbol Kulüpleri Derneği işbirliğinde U17 futbol turnuvasının finali Yusuf Tırpancı Tesisleri'nde oynandı. Finalde Ceylanspor'u 2-1'lik skorla geçen Yolspor, şampiyon oldu. Üçüncülüğü ise Yeşilovaspor elde etti. U15 yaş grubunda yine Bornova Belediyesi'nin desteği ile düzenlenenen Kaymakamlık kupasını, finalde Yolspor'u 3-1 yenen Özçamdibispor kazandı.

"ÖNEMLİ OLAN CENTİLMENCE MÜCADELE"

Şampiyon takımların kupa ve madalyalarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayan Başkan Atila, "Kazanmak tabii ki önemli ama ondan daha önemlisi centilmence mücadele etmektir" diye konuştu. Atila, Bornova Belediyesi olarak amaçlarının; sporu sevdirmek, daha fazla Bornovalıya spor yaptırmak ve geleceğin sporcularını yetiştirmek olduğunu söyledi.

BASKETBOLDA NEFES KESEN MAÇLAR

Bornova Belediyesi'nin düzenlediği Başkanlık Kupası Genç Erkekler Basketbol Turnuvası'nda ise şampiyonluğu Gelişim Koleji kazandı. Nefes kesen maçlar sonunda Gelişim Koleji ve Bornova Belediyespor ikişer galibiyet elde ederken, sıralamayı takımların birbirleri ile oynadığı maçlar belirledi. Bornova Belediyespor, turnuvayı basketbolda bir ekol olan Pınar Karşıyaka'yı normal süresi 72-72 biten maçın uzatma bölümünde 75-72 yenerek ikini sırada bitirdi. Yeşil-kırmızılı ekibin üçüncülüğü elde ettiği organizasyonda İzmir Büyükşehir Belediyespor dördüncü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova'da Başkanlık Kupası Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement