Bozkır ?ab'nin Türkiye'ye ve Türkiye'nin AB'ye Her Zamankinden Daha Çok İhtiyacı Var - Son Dakika
Güncel

Bozkır ?ab'nin Türkiye'ye ve Türkiye'nin AB'ye Her Zamankinden Daha Çok İhtiyacı Var

Bozkır ?ab\'nin Türkiye\'ye ve Türkiye\'nin AB\'ye Her Zamankinden Daha Çok İhtiyacı Var

Bozkır 'AB'nin Türkiye'ye ve Türkiye'nin AB'ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var -\tAB Bakanı Bozkır AB Komiseri Hahn ile ortak basın toplantısı düzenledi AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu üyesi Johannes Hahn ile ortak basın toplantısı düzenledi.

03.12.2015 18:16

Bozkır 'AB'nin Türkiye'ye ve Türkiye'nin AB'ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var

-\tAB Bakanı Bozkır AB Komiseri Hahn ile ortak basın toplantısı düzenledi

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu üyesi Johannes Hahn ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bozkır göç sorununa değinerek, 'Göç krizi sadece Türkiye'nin sorunu değildir aynı zamanda Türkiye'nin de sorunudur. Bu konuda Avrupa ile ortak çalışmaya hazırız' dedi.

Karşılıklı görüşme kanallarının açık tutulması gerektiğini vurgulayan Bozkır, 'AB'nin Türkiye'ye ve Türkiye'nin AB'ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var dedi.

Bakan Bozkır Türkiye'nin tek bir yönde hedefi olduğunu, bu hedefin de Brüksel'den geçtiğini hatırlatarak 'Türkiye diyaloga açıktır ve biz bütün eleştirileri dikkate almaktayız. Eleştirileri dinlemeye hazırız, bütün eleştirileri gerçek olaylar ve doğru bakış açısı temelinde ele alacağız' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozkır ?ab'nin Türkiye'ye ve Türkiye'nin AB'ye Her Zamankinden Daha Çok İhtiyacı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement