Bozüyük'te Sentetik Saha ve Çocuk Parkı Açılışları - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Sentetik Saha ve Çocuk Parkı Açılışları

Bozüyük\'te Sentetik Saha ve Çocuk Parkı Açılışları

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “Her Mahalleye Spor Tesisi Yapımı” projesi kapsamında Akpınar Mahallesi’nde hizmet veren Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile yeni yapılan çocuk parkı düzenlenecek törenle hizmete giriyor.

08.10.2015 18:41

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın "Her Mahalleye Spor Tesisi Yapımı" projesi kapsamında Akpınar Mahallesi'nde hizmet veren Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu'nun bahçesinde yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile yeni yapılan çocuk parkı düzenlenecek törenle hizmete giriyor.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı başlangıcına kadar hazırlanan sentetik saha 18'e 36 metre ebadında yapılırken tesisin açılışı, 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14: 30'da gerçekleştirilecek. Aynı zamanda içerisinde çocukların güvenli ve rahat bir şekilde, neşe içerisinde koşup oyun oynayabileceği çocuk oyun gurupları bulunan çocuk parkı da mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Tüm Bozüyüklülerin davetli olduğu açılış törenine, Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen 3 otobüs vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak. Yenidoğan Mahalle Konağı'nın önünden, Yediler Mahallesi Zafer İlkokulu'nun önünden ve Kasımpaşa Camii önünden saat 13: 30'da Akpınar Mahallesi'ne hareket edecek olan otobüsler, açılış törenine katılmak isteyen vatandaşların ücretsiz olarak tören alanına ulaşımını sağlayacak. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Sentetik Saha ve Çocuk Parkı Açılışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement