Bursa'da Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu

Bursa Orhangazi'de, köpeklerin sürekli havlamasından şüphelenen bir çoban, arazide parçalanmış erkek cesedi buldu. Cesedin, iş adamı Yılmaz Yerli'nin kaybolan oğluna ait olabileceği belirtiliyor.

23.02.2015 19:52  Güncelleme: 20:42

Bursa Orhangazi'de Kale civarında keçi otlatan bir çoban, köpeklerin aynı noktaya bakıp havladıklarını görüp yanlarına gidince parçalanmış insan cesedi ile karşılaştı. Çobanın ihbarıyla olay yerine gelen Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin bulunduğu bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro ve Cinayet Büro ekipleri de Orhangazi'ye gelerek inceleme yaptı.

BOYNUNDA PANTOLON VARDI

Polis, tanınmaz haldeki cesedin üzerindeki montta bulunan deliğin bıçak izi olduğunu belirledi. Kimliği meçhul şahsın boynunda pantolon olması, bıçaklandıktan sonra boğularak öldürülme ihtimalini gündeme getirdi.

28 GÜN ÖNCE KAYBOLAN GENCE Mİ AİT?

İHA'nın haberine göre cesedin, 28 gün önce kaybolan 18 yaşındaki İbrahim Yerli'ye ait olabileceği iddiası ortaya atıldı. Orhangazi'nin tanınmış iş adamlarından Yılmaz Yerli'nin oğlu olan gençten 27 Ocak gününden bu yana haber alınamıyordu. İddiaya göre, İbrahim Yerli kaçırılmış ve kimliği belirsiz kişiler ailesinden fidye istemişti.

POLİS DAHA ÖNCE DE O BÖLGEDE ARAMA YAPMIŞ

İbrahim Yerli'nin kaybolmasını soruşturan polis, telefon sinyallerini takip etmiş, cesedin bulunduğu bölgeden de sinyal almıştı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, günler önce cesedin bulunduğu bölgenin yakınlarında İbrahim'i aramış, ancak bir netice sonuç alınamamıştı. Kale bölgesinde çalılıkların arasında bulunan cesedin en az 10 gün önce öldürüldüğü tahmin ediliyor. Ceset, savcının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ OLARAK SÜRÜYOR

Kimliği belirsiz cesedin üzerindeki mont, kazak ve ayakkabıların gencin kaybolduğu gün giydiği kıyafetler olması üzerine Yerli ailesi ve yakınları da hastaneye akın etti. Cesedin İbrahim Yerli'ye ait olma ihtimali yakınlarını göz yaşlarına boğdu. Polisin, olayla alakalı tahkikatı çok yönlü olarak sürüyor.

DNA TESTİ YAPILACAK

Hastaneye çağrılan İbrahim Yerli'nin yakınları cesedin tanınmayacak durumda olması nedeniyle kimlik tespiti için DNA testi yapılmasını istedi.

Bursa\'da Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bursa'da Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Sijo: Travestidir 1 29 Yanıtla
  • kenan: Yavaş yavaş insanliktan cikarolduk.bu ne canilik.bu ne gözü dönmüş lük. İnsanları öldürdükten sonra parçalamak neyin nesi.bu dünya nın oteside var. Bu şekilde cehennem den hic çıkamaz siniz insallah 20 1 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Türkiye hayalet bir ülke oluyor. Hergün cinayet. 19 1 Yanıtla
  • mert cengiz: İDAM-İDAM-İDAM-, DAM. . . Bu ülkede bu kadar canilik vahşet varsa başka yolu yok. . sen insanları cezaevine gönderip sonrada af çıkarıp bırakırsan daha neler görürüz neler. . neymiş insan haklarıymış. . . yerim ben insan haklarınıda avrupa birliği uyum yasalarınıda. . masum insanlar katlediliyor, görün artık. . 19 0 Yanıtla
  • Ben: Rommel Kürtlerle ne alakasi Allah askına bu konunun Allah Islah etsin seni 16 1 Yanıtla
  • Aya: Töbe yarabbim kadin erkek farketmiyor dunyanin civisi cikti öldurup öldurup atiyorlar 17 0 Yanıtla
  • vuslat: siz katıle laf sayarken hıc kendınız in neler yazdıgınızdan haberiniz yok. Ben ibrahim yerli nin kuzenıyım. Olayın ıcın yuzunu bılmeden ahkam kesmeyin. Dogru ya ölen sızın Akrabamız,kardesınız,arkadaş iniz degıl. Oyüzden dile kolay hersey.. Lütfen saygılı olun. 15 1 Yanıtla
  • Tc: Türkiye'de insan hayatı Çok basit ve hafife alıyorlar onun icin tc de yaşanılmaz yasasın AB i 4 10 Yanıtla
  • iSiD.DOGURAN.AKP.KAHROLL.DEFFOLL..: AKP.Li iSiDLiLER HERZAMANKI GiBi iS BASINDA MINI ETEK KURBANI YANMIS GENC KIZLARIMIZIN CESETLERIMI DERSIN KAFASI KESIK GENCLERIMIZIMI DERSIN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLÜP BILEKLERI KESILIP ÖLDÜRÜLEN GENC KIZLARIMIZIMI DERSIN SAY SAY BITMEZ AKP.NIN 12SENEDE BIRAKTIGI ESER TÖRE SAPIK ISIDLI KOCA TERÖRÜ TC SARMIS.. 5 6 Yanıtla
  • Mr pr: Ülkemin cani insanları 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement