Bursa Motorsikleti ile Kamyonun Altında Kalarak Şehit Düşen Polis Memuru Gözyaşları ile Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Bursa Motorsikleti ile Kamyonun Altında Kalarak Şehit Düşen Polis Memuru Gözyaşları ile Uğurlandı

Bursa Motorsikleti ile Kamyonun Altında Kalarak Şehit Düşen Polis Memuru Gözyaşları ile Uğurlandı

Motorsikleti ile kamyonun altında kalarak şehit düşen polis memuru gözyaşları ile uğurlandı BURSA'da, Toplum Destekli Polislik Şubesi'nde görev yaparken kullandığı motorsikleti ile yola çıkınca çarpan kamyonun altında kalarak yaşamını yitiren 41 yaşındaki Polis memuru Ayhan Dugan bugün yapılan resmi tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

21.11.2015 14:33

Motorsikleti ile kamyonun altında kalarak şehit düşen polis memuru gözyaşları ile uğurlandı

BURSA'da, Toplum Destekli Polislik Şubesi'nde görev yaparken kullandığı motorsikleti ile yola çıkınca çarpan kamyonun altında kalarak yaşamını yitiren 41 yaşındaki Polis memuru Ayhan Dugan bugün yapılan resmi tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Törende hazır bulunan Ayhan Dugan'ın eşi ve çocuklarını çalışma arkadaşları sakinleştirdi.

Bursa'da dün sabah Acemler Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, Toplum Destekli Polislik Şubesi'nde görev yapan Ayhan Dugan motosikletiyle seyir halindeyken, Bursaray önündeki cepten anayola çıkmak istedi. Dugan, henüz plakası belirlenemeyen otomobile çarpmamak için aniden manevra yapınca, soldan geçen Meriç Baysal yönetimindeki 16 NFR 16 plakalı kamyonun arka tekerlerine çarparak altına girdi. Arka tekerlerin üzerinden geçtiği 3 çocuk babası Dugan olay yerinde yaşamını yitirdi. Çalışma arkadraşlarının acı haberini alan arkadaşları ise gözyaşlarını tutamadılar.

Talihsiz polis memuru için bugün görev yaptığı Toplum Destekli Polis Şubesi Müdürlüğü önünde tören yapıldı. Törende hazır bulunan Ahmet Dugan'ın ayakta durmakta güçlük çeken eşi Tülay ve kızı Şeval'i çalışma arkadaşları yalnız bırakmayıp sakinleştirdi. Burada konuşma yapan Emniyet Müdürü Selami Yıldız, duyduğu üzüntüyü dile getirip, "Kaybımız çok büyük. İçimize ateş düştü. Ancak metin olmalıyız. Ayhan Duğan kardeşimizin gözü arkasında kalmasın. Eşin kardeşimiz, çocukların evlatlarımızdır. Tekrardan hepimizin başı sağolsun" dedi.

Şehit Polis Memuru Ayhan Dugan'ın Türk Bayrağına sarılı tabutu daha sonra öğlen cenaze namazının kılınması için Mihraplı Camii'ne getirildi. Buradaki törene Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Merkez Nilüfer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı tören sonrası Ahmet Dugan'ın cenazesi, Bursa'da Hamitler Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Motorsikleti ile Kamyonun Altında Kalarak Şehit Düşen Polis Memuru Gözyaşları ile Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement