Çanakkale'de Bin Şehit Antalya'da Bin Yürek" Projesi - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Bin Şehit Antalya'da Bin Yürek" Projesi

"Çanakkale'de Bin Şehit Antalya'da Bin Yürek" projesi kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının ödül töreni yapıldı.

21.05.2015 18:47

" Çanakkale'de Bin Şehit Antalya'da Bin Yürek" projesi kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının ödül töreni yapıldı.

Proje kapsamında Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Antalya Şehit ve Gazi Aileleri ve Malulleri  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı, Akdeniz Üniversitesi, Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa belediyeleri işbirliğiyle resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

Bin 438'i ortaokul, 730'u ortaöğretim kurumlarından 2 bin 168 öğrencinin katıldığı yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreni, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Süleyman Uysal, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Karakaş ve Antalya Müftüsü Osman Artan'ın konuşmalarının ardından Kepez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilahiler seslendirdi.

Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Aziz Ergin, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yaman, Antalya Şehit ve Gazi Aileleri ve Malulleri  Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Nizam,  Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abidin Sezer, ilçe belediyelerinden temsilciler, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Bin Şehit Antalya'da Bin Yürek' Projesi - Son Dakika


Advertisement