Çekmeköy'de Cinayet - Son Dakika
Güncel

Çekmeköy'de Cinayet

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ Zanlının emniyetten çıkarılması Çekmeköy'de cinayet Çekmeköy'de bir kişinin alacak verecek meselesi yüzünden öldürüldüğü iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

20.05.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Zanlının emniyetten çıkarılması Çekmeköy'de cinayet

Çekmeköy'de bir kişinin alacak verecek meselesi yüzünden öldürüldüğü iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, inşaat işleriyle ilgilenen Fatih Mehmet Kılınç'ın ensesinde kurşun izi olan cesedi 17 Mayıs'ta Çekmeköy'de Ömerli Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulundu.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kılınç'ın son olarak Kadıköy'de bir alışveriş merkezinde buluştuğu M.Ü. (34), S.Ö. (32) ile aynı araca binerek Çekmeköy yönünde ilerlediklerini tespit etti.

Çalışmalarını sürdüren ekipler, olay günü şüphelilerden M.Ü'yü gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki ifadesinde, Kılınç'tan kendisi aracılıyla 700 bin lira isteyen S.Ü'nün, paradaki anlaşmazlık sebebiyle aracın önünde oturan Kılınç'a arkadan tabancayla ateş ettiğini öne sürdü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Ü, adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Kılınç'ı tabancayla öldürdüğü iddia edilen şüpheli S.Ö'yü arama çalışmalarının devam ettiği, cep telefonundan sinyal alınamayan ve eve gitmediği tespit edilen şüphelinin öldürülmüş olma ihtimalinin de değerlendirildiği belirtildi.

Çekmeköy\'de Cinayet
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çekmeköy'de Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement