Çiğli'de Muhtarlar Zirvesi - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Muhtarlar Zirvesi

Çiğli\'de Muhtarlar Zirvesi

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’de görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

09.11.2015 10:20

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'de görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. "Muhtarlar bizim mahallelerdeki temsilcimiz" diyen Başkan Arslan, muhtarlara belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi, muhtarların taleplerini dinledi.

Daha kaliteli hizmet için muhtarlarla belirli aralıklarla bir araya gelen Başkan Hasan Arslan, bu kez muhtarlarla Akvaryum Kafe'de toplantı yaptı. Başkan Hasan Arslan, belediyenin mahallelerde tamamladığı ve yürüttüğü projeleriyle ilgili muhtarları bilgilendirdi. "Halka hizmet için hep birlikte buradayız" diyen Başkan Arslan, mahallelerde belediye tarafından yürütülen park ve spor alanları ile ilgili muhtarları bilgilendirdi. Muhtarlarla genel toplantıların dışında bire bir çalışmaya da önem verdiklerini belirten Başkan Arslan, "Mahallelerde muhtarlarımıza ihtiyacımız var. Muhtarlarımız bizim için önemli ve değerlidir. Kendileriyle her konuda uyumlu çalışmayı önemsiyoruz" diye konuştu.

"İLETİŞİM VE KOORDİNASYON ÖNEMLİ"

Hizmetlerin bir an önce yerine gelmesinde iletişimin ve muhtarlarla sağlanacak koordinasyonun önemini vurgulayan Başkan Arslan, telefonunun 24 saat açık olduğunu ve herkesin kendisine ulaşabileceğini söyledi. Başkan Arslan şöyle konuştu; "Belediyeyi devraldığımızda ciddi bir borç yükümüz vardı ancak artık düze çıktık. Bundan sonra mahallelerimize daha fazla hizmet gidecek. Hizmetin partisi yok. Herkese eşit hizmet etmeye özen gösteriyoruz. Hizmette başarı ancak muhtarlarla sağlanacak işbirliği ile mümkün olur. Muhtarlarımız bizim için önemli. Mahalle halkının isteklerini birinci elden bilen kişiler onlar."

"HİZMET ETMEYE MECBURUZ"

Halka hizmet etmeye mecbur olduklarını belirten Başkan Arslan, "Her gün sokaklardayım ve yerinde inceleme yapıyorum. Vatandaşımız her zaman haklı. Bizler de hizmet etmeye mecburuz. Mahallelerimizde halı sahalar, parklar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Tüm parklarımızın çocuk oyun alanlarının tabanı kauçuk olacak, ihalemizi tamamladık. Temizlik ve çöp toplama konularını da aksatmadan yerine getiriyoruz. Artık planlı programlı hareket ediyoruz" diye konuştu.

MUHTARLAR TEKER TEKER SÖZ ALDI

Toplantıya 25 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda muhtarlar teker teker söz alarak mahalleleriyle ilgili talepleri yazılı ve sözlü olarak Başkan Arslan'a sundu. Muhtarlar, belediyenin mahalleleri için önemini vurgulayarak, yapılan çalışmalar için Başkan Arslan'a teşekkürlerini iletti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Muhtarlar Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement