Cizre Emniyet Müdürlüğü Ek Binasına Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Cizre Emniyet Müdürlüğü Ek Binasına Silahlı Saldırı

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ek binasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Binaya 6 kurşunun isabet ettiği saldırıda, ölen ya da yaralanan olmadı.

26.07.2015 16:04  Güncelleme: 17:21

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ek binasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırının ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

BİNAYA 6 KURŞUN İSABET ETTİ

Cizre'nin Alibey mahallesinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ek binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 6 kurşun binaya isabet ederken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Emniyet binası çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, çok yönlü operasyon başlattı.


Cizre Emniyet Müdürlüğü Ek Binasına Silahlı Saldırı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre Emniyet Müdürlüğü Ek Binasına Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aaa: Akp pkk işbirliği en büyük hain akpdir bu vatana 0 5 Yanıtla
  • hasan: pkk bitirin yada pkk akp bitirsin yeter yaw nedir vu halkin cektigi yeter goz yumdunuz pkk ya 2 0 Yanıtla
  • vatandas: bunlar herhalde Avcılar kulübünün işi olsa gerek dimi HDP yönetimi yani pkk 0 0 Yanıtla
  • Seyda: Ben size meselenin özünü anlatayım, Van ilinin yerleşik kürdüyüm. Yıllar önce Van başta olmak üzere çevre illerde de yaşayan yerli halk vatanına milletine bağlı bir yaşantı içindeydi ki bu bahsettiğim kürt halkı hala aynı düşüncededir, sonra baktık ki birşeyler değişmeye başladı, maymundan 15 dk önce doğmuş bir takım insanlar komşumuz olmaya başladı. Kim olduklarını bilmediğimiz bu insanlar malımızı mülkümüzü çalıp, milletin karısına kızına sarkmaya başladı, iki tavuk yüzünden insan öldürdüler ve huzurumuz kaçtı, işte o an eyvah dedik bu dinsizler devlet eliyle kırsaldan getirilen ama kürt olduklarını söyleyen ermenilerdi, temizlik yok, ar namus yok herşeyi vandallıkla halletmeye çalışan bir canavar sürüsü, bugün biz doğunun Kürtleri çok az sayıda kaldık, Kürt asil bir topluluktur dini gereği vatanına bayrağına canını verir, bugün her türlü şiddeti kendine hak görüp polisine askerine kurşun sıkan sonrada barış naraları atan hayvan sürüsüne pkk denir bu ayrımı iyi yapın 0 0 Yanıtla

Advertisement