Çok Çalıştık, Kötülerle de Savaştık" - Son Dakika
Yerel

Çok Çalıştık, Kötülerle de Savaştık"

Çok Çalıştık, Kötülerle de Savaştık"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı, Develi ve Tomarza'da düzenlenen mitinglerde konuştu.

19.03.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı, Develi ve Tomarza'da düzenlenen mitinglerde konuştu. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte gittiği her yerde büyük coşku ile karşılanan Başkan Özhaseki, belediyecilik yıllarının tek cümlelik özetini yaparak" Çok çalıştık, kötülerle de savaştık" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, üç ilçeyi kapsayan mitinge Yahyalı ile başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte Yahyalı'ya giden Başkan Özhaseki kilometrelerce uzunluğundaki araç konvoyu ile karşılandı. Mitingde ilk konuşmayı yapan AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber, meydandaki coşkunun milli iradenin sesi olduğunu belirtti. Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk ise ilçesi için gece gündüz çalışacağını dile getirdi.

"HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLAYACAK"

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'in 2023 hedeflerine birlikte yürüme çağrısı yaptığı konuşmasının ardından "Yahyalı Seninle Gurur Duyuyor" sloganları altında sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bu seçimlerin Kayseri ile Yahyalı'nın birleşme seçimi olduğunu söyledi. 30 Mart sonrası el ele kol kola hizmet seferberliğinin başlayacağını ifade eden Başkan Özhaseki, ilk yapacakları işlerden birisinin Yahyalı'ya çok güzel bir meydan yapmak olduğunu belirtti. Kayseri'ye yaptıkları yatırımları ve Yahyalı'ya yapılacak hizmetleri anlatan Başkan Özhaseki, "Seçim öncesi herkes bir takım sözler verebilir. Ama biz söz verip de gidenlerden olmadık. Bugüne kadar söz verip de yapamadığım bir tek işimiz olmadı. Yaptığımız işlere ve çalıştığımıza yüzde 100 herkes şahittir. Bir tek Allah'ın kulu siz çalışmadınız, siz tembellik yaptınız diyemez. Belediyecilik geçmişimin özeti şudur; çok çalıştık, kötülerle de savaştık" diye konuştu.

Enerji Bakanı Taner Yıldız ise 30 Mart seçimlerinin Türkiye üzerine oynanan büyük oyuna bir cevap olacağını belirtti. Konuşmasında 28 Mart Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı mitinge de değinen Bakan Yıldız, Türkiye'nin en büyük mitingini yapacaklarını kaydetti.

"ALLAH İÇİN SEVİYORUZ, HİZMET ETMEK İSTİYORUZ"

Yahyalı mitinginin ardından Develi'ye geçildi. Develi meydanının dolduran coşkulu kalabalığı Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan'ın selamlamasının ardından Belediye Başkan Adayı Mehmet Cabbar söz aldı 40 yıldır yaşadığı ilçesine hizmet etmek istediğini belirtti. Büyük bir tezahürat ve sevgi gösterisi altında konuşmasına başlayan Başkan Mehmet Özhaseki de "31 Mart ile birlikte inşallah beni hep buralarda göreceksiniz" dedi. Sık sık sloganlarla kesilen konuşmasında ideolojik belediyecilik yapmadıklarını, hizmet belediyeciliği yaptıklarını ifade eden Başkan Özhaseki, "Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bunun dışında kimseye bir şey demiyoruz. Biz sizleri Allah için seviyoruz ve hizmet etmek istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'in kimin iş yapıp kimin yapmadığını Develililerin çok iyi bildiğini belirtmesinin ardından konuşan Enerji Bakanı Taner Yıldız Develi'ye doğal gazın getirileceğini söyledi. Son siyasi gelişmeleri değerlendiren Bakan Yıldız, "Dik duracağız, eğilmeyeceğiz. Milletimizin bize verdiği yetkiyi başka türlü almak isteyenlere izin vermeyeceğiz" dedi.

"İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BERABERİZ"

Günün üçüncü mitingi Tomarza'da, yine coşkulu bir kalabalığın katılımıyla yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Davut Şahin'in, Başkan Özhaseki'nin Tomarza için bir fırsat olduğunu belirtmesinin ardından Belediye Başkan Adayı Fahrettin Işık bugüne kadar belediyede verdikleri hizmetlerden bahsetti ve yeni hizmetler için destek istedi. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise gittikleri tüm ilçelerde gösterilen coşkunun hiçbir zaman dinmeyeceğini söyledi. Sloganlar altında konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise 30 Mart'tan sonra Büyükşehir Belediyesi ile Tomarza Belediyesi'nin hizmetleri ortak vereceğini belirterek, "Bundan sonra iyi günde, kötü günde beraberiz. Beni buralarda sık göreceksiniz" dedi.

Enerji Bakanı Taner Yıldız da Türkiye'nin farklı bir badireden geçtiğini dile getirerek, "Bu oyunu sizler bozacaksınız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çok Çalıştık, Kötülerle de Savaştık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement