AK Parti Van Milletvekillerinden Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Van Milletvekillerinden Esnaf Ziyareti

AK Parti Van milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik Erciş ve Özalp ilçelerinde esnafı ziyaret ederek, Erdoğan'a oy istedi.

04.08.2014 17:39  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van milletvekilleri, 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik Erciş ve Özalp ilçelerinde esnafı ziyaret ederek, dert ve sıkıntılarını dinleyip cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a oy istediler.

AK Parti Van milletvekillerinden Fatih Çiftçi, Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici, Van'ın Saray, Çaldıran ve Muradiye ilçelerindeki temaslarının ardından Erciş ve Özalp ilçelerinde de esnafları gezerek cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istediler. Esnafları ziyaret etmeden önce Erciş ilçe binasında partililere hitap eden AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a destek için milletvekili arkadaşları Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici ile birlikte Van ve ilçelerini gezdiklerini belirterek, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ana konusu milletin iradesinin halka hakim olmasıdır, yeni Türkiye'nin oluşumunda cumhurbaşkanlığı makamının milletin temsilcisi olmasıdır. 10 Ağustos ile artık askeri darbelerin, muhtıraların dönemi tamamen kapanacaktır. 10 Ağustos ülkemiz için bir milat olacaktır. İnşallah ilk turda yüzde 55'in üzerinde oy oranıyla seçimi kazanacağız. Sizlerde iyi biliyorsunuz ki geçmişte cumhurbaşkanlığı seçimleri bir takım vesayet odakları tarafından hep krize dönüştürüldü. 2007'de anayasamızda olmayan 367 şartını dayattılar. Meclise cumhurbaşkanı seçtirmediler. Biz de o zaman milletimize soralım dedik. 'Halk mı seçsin, meclis mi seçsin' diye referanduma gittik. Bugün çatı aday peşinde koşanlar, o gün 'Cumhurbaşkanını halk seçemez' dediler ve 'Hayır' kampanyası düzenlediler. Sizler çatı adaya bugün destek verenlerin hallerini, geçmişlerini görüyorsunuz ve biliyorsunuz" diye konuştu.

AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'de devrim niteliğinde yenilikler yapıldığını anımsatıp IMF borçlarının tamamen bittiğini ve Merkez Bankası rezervinin eksi değerlerinden yüzlerce milyar dolarlara yükseldiğini belirten Çiftçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta köşke çıkmasıyla beraber Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olup daha hızlı büyüyeceğini kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından milletvekilleri esnafları işyerinde ziyaret ederek hem sorunlarını dinlediler hem de cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a destek istediler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Van Milletvekillerinden Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement