Darende Yöneticileri, Muhtarların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Darende Yöneticileri, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Darendeli yöneticiler, ilçedeki 68 mahallenin muhtarıyla toplantı yaptı.

06.01.2015 18:29

Darendeli yöneticiler, ilçedeki 68 mahallenin muhtarıyla toplantı yaptı.

Tiryandafil Otel'deki toplantıda biraraya gelen Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş ile Belediye Başkanı Süleyman Eser, muhtarlardan mahallelerinde yaşanan sıkıntılara ilişkin bilgi aldı ve taleplerini dinledi.

Kuş, burada yaptığı konuşmada, Malatya'nın büyükşehir olmasıyla eskiden köy olarak anılan yerleşim yerlerinin mahalleye döndüğünü hatırlattı. Bu süreçten sonra büyükşehir ve ilçe belediyelerin sırtına yük bindiğini kaydeden Kuş; "Bundan sonraki süreçte daha çok muhatap olacağımız kurum ilçe belediyelerimiz" dedi.

Yeni yılın bereketli olacağını belirten Kuş, "Buranın geçim kaynağı kayısı. İnşallah bu sene güzel bir yıl olursa geçen yılki sıkıntıyı yaşamadan mahallelerimize daha güzel bir hizmet giderse, sosyal ekonomi yapımız daha da gelişirse, Darendemizde iyi bir noktada olacağımızı tahmin ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Eser de yeni yılda yapacakları hizmetleri muhtarlarla planlamak için böyle bir toplantı düzenlediklerini belirtti. Mahallelere en iyi hizmeti götürmeyi planladıklarını vurgulayan Eser, 2014 yılının kayısı açısından sıkıntılı geçtiğini, vatandaşların ekonomik problemler yaşadığını ifade etti. Yeni yılın bu açıdan güzel geçmesini dileyen Eser, "Yağışlar başladı inşallah bolluk bereketlilik yaşanır. Tabi onunla beraber güzellikleri iyilikleri beraber yaşarız. Yeni yılla birlikte inşallah mahallelerinize geleceğiz. Sizlerle daha çok beraber olacağız, sorunları yerinde dinleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Köyde doğup büyüdüğü için mahallelerde yaşanan sıkıntıları yakından bildiğini dile getiren Eser, şunları kaydetti:

"Darende Belediyesi olarak sorun ve isteklerinizin bir an önce giderilmesi için çalışıyoruz. Bundan sonra bu toplantılarımızı düzenli hale getirerek birbirimizle görüş alışverişi yaparak ve işlerimizi takip ederek hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Ben sizlerin her türlü probleminizde yanınızdayım. Bir derdiniz sıkıntınız olursa bana bireysel olarak da bir abiniz, kardeşiniz olarak gelip paylaşabilirsiniz. Hepimizin ortak amacı daha güzel daha yaşanabilir bir Darende oluşturmak, bunun için çalışacağız."

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Durmuş Doğan ve Tacettin Ateş, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Toplantının ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darende Yöneticileri, Muhtarların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement