Datça'da Lodosun İzleri Siliniyor - Son Dakika
Güncel

Datça'da Lodosun İzleri Siliniyor

Datça\'da Lodosun İzleri Siliniyor

Datça'da lodosun izleri siliniyor MUĞLA'nın Datça İlçesi'nde bir gün önce etkili olan şiddetli lodos sonrası kıyıya vuran atıklar belediye ekiplerince temizleniyor.

23.09.2015 12:11

Datça'da lodosun izleri siliniyor

MUĞLA'nın Datça İlçesi'nde bir gün önce etkili olan şiddetli lodos sonrası kıyıya vuran atıklar belediye ekiplerince temizleniyor. Bir günün ardından bugün güneşin tekrar yüzünü göstermesiyle plaja akın eden tatilciler de tatillerine kaldıkları yerden devam ediyor.

Datça Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatili öncesi sahillerde temizlik seferberliği başlattı. Özellikle dün (salı) şiddetli lodos sonrası kıyıya vuran atıklar, temizlendi. İlçe merkezindeki mavi bayraklı plajlar, tatilcilerin hizmetine sunuldu. Şiddetli fırtına ve yağmurun ardından güneşin yüzünü göstermesiyle kendini denize atan tatilciler de bir günlük aradan sonra deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Bayram nedeniyle tatilini uzatan 50 yaşındaki Ali Saitoğlu, "Datça'da yazlığımız var. Her yıl bugünlerde İstanbul'a dönüyorduk. Ancak, bayram nedeniyle bu kez tatilimizi uzattık. Dün esen lodos gözümüzü korkuttu. Yağmur nedeniyle evimizden çıkamadık. Bugün ise tekrar güneş çıktı. Harika bir deniz var. Datça işte böyle bir yer. Dün fırtına vardı, bugün ise deniz keyfi yaşanabiliyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça'da Lodosun İzleri Siliniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement