DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Ödemiş'e Ziyaret - Son Dakika
Politika

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Ödemiş'e Ziyaret

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal\'dan Ödemiş\'e Ziyaret

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, İzmir ikinci bölge birinci sıra milletvekili adayı Gültekin Uysal, beraberinde partisinin İzmir milletvekili adayları ve il, ilçe başkanları ile Ödemiş’i ziyaret etti.

20.10.2015 18:54

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, İzmir ikinci bölge birinci sıra milletvekili adayı Gültekin Uysal, beraberinde partisinin İzmir milletvekili adayları ve il, ilçe başkanları ile Ödemiş'i ziyaret etti.

Saat 16.00'da Ödemiş'e giriş yapan Genel Başkan Gültekin Uysal Ödemiş'te önce şehir turu yaptı sonrasında DP ilçe merkezinde partililer ile bir araya geldi.

Gündeme ilişkin konular üzerinden AK Parti'yi eleştiren Uysal, Türkiye'nin yeniden merkez sağda Demokrat Parti'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

İlçe Başkanı Mesut Akbay, "Ödemiş'te genel başkanımızı ağırlamaktan mutluyuz. Ülkemizin birçok sorunla karşı karşıya olduğu durumda Ege Bölgesi ile özdeşleşmiş partimiz üzerine düşen görevi imkanları doğrultusunda yapacaktır. Genel Başkanımız Gültekin Uysal'ın bölgemizden aday olması bizler için ayrı bir gururdur. Seçim çalışmalarımızı partimizin politikaları doğrultusunda yapmaya devam edeceğiz."

Genel Başkan Gültekin Uysal ise şunları ifade etti: "Demokrat Parti olarak ülkemizin her yerinde her gün varız. İnsanlarımızın geleceğini yeşertmek için geleceğe karşı beklentilerimizi verebilmek için insanlarımızın meselelerini çözebilmek için Demokrat Parti olarak milletle paylaşmak adına Anadolu'nun her köşesindeyiz. Her bulduğumuz kürsüde hak davasını millet davasını seslendiriyoruz. Dün Bakırçay havzasında başlattığımız İzmir çalışmamızı bugün Torbalı, Tire, Bayındır, Ödemiş ilçelerimizde sürdürüyoruz. Evet, bu büyük ülke bugün pek çok şeye karar vermelidir. Çok sistemli siyasi hayata geçtiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz seçimlerde Türkiye'yi bir dayatma ile karşı karşıya bırakarak yeni kendilerine geçmiş arayan yeni Türkiye adı altında deli gömleği giydirmeye çalışanlara karşı tarihi yürüyüşü de kaldığı yerden devam etmesi adına insanlarımız bir irade koyacaktır. İşte bugün bu büyük ülkede demokrasiyi yeniden kuralları ile yerine oturttuğumuz yeniden bu ülkede adaletin firar ettiği ülkede yeniden adalet demek zorundayız. Türkiye'de yeniden Ege başta olmak üzere Anadolu'nun her yerinde alın terlerinin karşılığını alamayan çiftçimizin önümüzdeki asırda gıda savaşlarının olacağı gelişecek rekabette Türk insanını Türk milletinin alması gereken payı alması gerekmektedir. Bunu da yeni nesil Türkiye programı adını verdiğimiz programımız ile yapacağız."

"BİR KERE MİLLETE KANIN, MİLLETİN DEDİĞİNİ YAPIN"

"AKP iktidarı yürüttüğü politikalar yüzünden bugün ülkemizi terör dalgası ile karşı karşıya bıraktılar. Doğu'da, Güneydoğu'da devletin egemenliğini emniyet güçlerimizin, polisimizin askerimizin çitlerini sınırları hale getirdiler" diyen Uysal, "O bölgede etnik siyasete mahkum edilerek neredeyse PKK terör örgütü tek meşru, yegane temsilcisi hale getirdiler. Ondan sonra dediler ki PKK bizi kandırdı dediler. Ben de diyorum ki hep ona kandınız, buna kandınız bir kere de milletimize kanın bir kere de milletimizin dediğini yapın. Ortaya çıkan tabloda birliğimizin beraberliğimizin sorgulandığı yetmiyormuş gibi Suriye'de AKP'nin yanlış politikalarının neticesi olarak bu yanlışları da kapatmak için birçok yanlışı da yaptıkları için Türkiye'yi neredeyse uluslararası alanda teröristlerle yan yana getirdiler. AKP iktidarı ile beraber insanımızın ortaya koyduğu iradeyi yapmayan kendilerine mahkum olduğunu zannedenlere Demokrat Parti olarak şunu diyoruz mahkum değilsin Türkiye'm."

"MAHKUM DEĞİLSİN TÜRKİYEM"

Uysal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Mahkum değilsin Türkiye'm... Çözümsüzlüğü dayatanlara, hükümet kuramayan, maskelerini takmış muhalefet yapısına da mahkum değilsiniz. Yeniden bu büyük ülkenin gerçek gündemini çiftçilerimizin, esnaflarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın geleceği Türkiye'nin gerçek sorunlarının konuşulması için milletin en meşru kürsüsü olan millet meclisinde bir sese bir iradeye sizler demokratlarla dönüştüreceksiniz. Demokrasinin işlediği, adaletin işlediği eşitliğin işlediği yeniden Türkiye diyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Ödemiş'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement