Dünya Gençlerinin Dilinden Efendimiz" Paneli - Son Dakika
Yerel

Dünya Gençlerinin Dilinden Efendimiz" Paneli

Dünya Gençlerinin Dilinden Efendimiz" Paneli

Adana’da “Dünya Gençlerinin Dilinden Efendimiz” paneli düzenlendi.

03.05.2016 15:13

Adana'da "Dünya Gençlerinin Dilinden Efendimiz" paneli düzenlendi.

Hayrat Vakfı Adana Temsilciliği, Yüreğir Belediyesi, Adana Fatihan Derneği ve Hayrat Uluslararası Öğrenci Derneği'nin katkılarıyla Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, çok sayıda kişi katıldı.

Program, Mısırlı Abdelrahman Reda Saleh İbrahim'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Hayrat Vakfı Adana Temsilcisi Mustafa Topöz, Hayrat Uluslararası Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Muhammed Kürşat Karaca ve Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Şimşek kısa bir konuşma yaptı.

Taylandlı Ni-Ekmal Waedolah'ın "Hilye-i Şerif" okumasından sonra "Dünya Gençlerinin Dilinden Efendimiz" konulu panele geçildi. Afganistanlı Hümayun Begzad başkanlık yaptığı panelde, Sudanlı Suleiman Nasır "Nübüvvet Delilleri", Mısırlı Hüsam Menna "Hicretin Gölgesinde Kardeşlik", Kırgizistanlı Talgatbek Arap Uulu "Efendimizden Bir Miras" ve Malezyalı Muhammed Hazwan'ın "Ahlak-ı Nebeviden Kesitler" konulu konuşma yaptı.

Hayrat Vakfı Adana Temsilcisi Mustafa Topöz, Hayrat Uluslararası Öğrenci Derneği Eğitim Koordinatörü Abdülcelil Akar'a günün anısına plaket takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Gençlerinin Dilinden Efendimiz' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement