Edremit İlçe Milli Eğitimden Liderlik Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Edremit İlçe Milli Eğitimden Liderlik Eğitimi

Edremit İlçe Milli Eğitimden Liderlik Eğitimi

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında düzenlediği “Profesyonel Yönetici Koçluğu Eğitim Programı ve Okul Yöneticilerinin Koçluk ve Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi” faaliyeti gerçekleştirildi.

25.06.2015 14:53

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında düzenlediği "Profesyonel Yönetici Koçluğu Eğitim Programı ve Okul Yöneticilerinin Koçluk ve Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi" faaliyeti gerçekleştirildi.

Eğitimci Yazar Dr. Şaban Kızıldağ tarafından gerçekleştirilen faaliyette ilk gün Edremit'te görev yapan 93 eğitim yöneticisine, 2. Gün ise 93 Eğitim Yöneticisi ve 150 öğretmene eğitim verildi. Faaliyet hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç " Ürünü insan davranışı olan eğitimde, basarı rastlantılara bırakılamayacak kadar değerlidir. Bu nedenle, bu eğitim faaliyetimizin başarısını rastlantıya bırakmak istemedik ve Yönetici Koçluğu alanında bir profesyonel olan Hocamız Sayın Dr. Şaban Kızıldağ'ı seminerimize davet ettik. Eğitim faaliyetimizde üst düzey paylaşımlar gerçekleştiren Dr. Şaban Kızıldağ'a, katılımcı okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. Gerçekleştirilen faaliyet sonunda Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan tarafından Dr. Şaban Kızıldağ'a plaket, katılımcı idarecilere sertifikaları verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç tarafından da faaliyetin gerçekleştirilmesinde büyük katkıları olan Hamiyyet Ferudun Sözen İlkokulu Müdürü Dilek Ekizer'e plaket takdim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit İlçe Milli Eğitimden Liderlik Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement