Eğitimcilerden Akgül'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Eğitimcilerden Akgül'e Teşekkür Ziyareti

Eğitimcilerden Akgül\'e Teşekkür Ziyareti

Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e eğitimciler teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

14.02.2014 10:53

Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e eğitimciler teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Saimekadın İlköğretim Okulu Müdürü Haydar Eraslan ve Okul Aile Birliği Başkanı Behiye Dağlı, Akgül'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eğitim öğretimin Mamak'ın geleceğine yapılmış en büyük yatırım olduğunu dile getiren Akgül, "Belediye olarak Mamak'ta bulunan binlerce öğrenciye bilgi evleriyle eğitim desteği sağlıyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizde bulunan bütün okullara yönelik altyapı hizmetleriyle destek veriyoruz. Okulların fiziki anlamda daha iyi daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi.

Mamak'ta bulunan okullara özellikle her eğitim öğretim yılı öncesinde boya, badana, çevre düzenlenmesi, istinat duvarı, asfalt gibi birçok konuda destek verdiklerini anlatan Akgül, eğitime sağladıkları desteğin artarak devam edeceğini dile getirdi.

Mamak Belediyesi Saimekadın İlköğretim Okulu'nda okul girişinin yeniden düzenlenmesi, giriş kapılarının yapılması, istinat duvarlarının yapımı, okulun çevre düzenlenmesinin yapımını gerçekleştirdi. Okul Müdürü Haydar Erslan, Okul Aile Birliği Başkanı Behiye Dağlı ve Rehber Öğretmen Esra Özbek'le birlikte Akgül'e plaket takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimcilerden Akgül'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement