EMİTT Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

EMİTT Fuarı Açıldı

EMİTT Fuarı Açıldı

Diyarbakır, dünyanın 5. büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'e katıldı.

23.01.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı. 19. kez açılan fuara Diyarbakır da kentin dinamikleriyle birlikte katılım sağladı.
Diyarbakır stantının ev sahipliğini yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Sur Belediye Başkanı Fatma Şık Barut, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ve DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu fuarda Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ve Februniye Akyol, Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Sakık, Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Muharrem Cebe ile birlikte stantları dolaştı. Trabzon, Ordu, Ağrı, Bitlis, Adıyaman, Antep, Mardin, Hakkari, Malatya, Iğdır, Kırşehir, Van stantlarını ziyaret eden başkanlar, buradaki vali ve belediye başkanlarıyla sohbet etti. İlgiyle karşılanan başkanlar Trabzon stantında çekilen horonu izledi. Ardından Hasanpaşa Hanı'nın maketi olarak tasarlanan Diyarbakır stantına gelen başkanlar Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile birlikte stanta ziyarete gelen konukları ağırladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel EMİTT Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement