Engellinin Akülü Araba Sevinci - Son Dakika
Yerel

Engellinin Akülü Araba Sevinci

Engellinin Akülü Araba Sevinci

Ünye Yardım Severler Derneği, Sakatlar Derneği’nden gelen talep üzerine doğuştan bedensel engelli olan 35 yaşındaki Metin Koç’a akülü araba hediye etti.

03.04.2014 17:44

Ünye Yardım Severler Derneği, Sakatlar Derneği'nden gelen talep üzerine doğuştan bedensel engelli olan 35 yaşındaki Metin Koç'a akülü araba hediye etti.

Hediyesini alan ve çok mutlu olduğunu belirten Metin Koç, "Bu araç benim elim ayağım olacak" dedi.

Sakatlar Derneği Ünye Şubesi, aracılık ederek deneklerine üye kişileri sevindirmeye devam ediyor. 3 yıl önce kaza geçirerek akülü araç sürmeyi bırakan Metin Koç, yardımseverlerin ve arkadaşlarının desteği ile akülü aracına kavuştu.

Ünye Yardım Severler Derneği Şube Başkanı Gönül Güven, doğuştan bedensel engelli olan 35 yaşındaki Metin Koç'a akülü aracı verdikten sonra açıklamalarda bulundu. Güven açıklamasında, "Bir proje kapsamında Sakatlar Derneği'ne bir akülü araba hediye ettik. Önümüzde yapacağımız çalışmalarla beraber bir akülü araç daha alma sözünü dernek ve yönetim arkadaşlarım adına başkanımıza söz veriyorum. Elimizden gelen ne varsa bu dernek için bir şeyler yapmaya çalışacağız" dedi.

Akülü araç sahibi olan Metin Koç ise duygularını şöyle ifade etti: "Çok mutlu oldum bu araç benim elim ayağım olacak. Bu ikinci aracım. Daha önceden motorlu 3 tekerlekli bir aracım vardı onu rahat kullanamıyordum. Birkaç defa devrildim ve sonra vazgeçtim. Başkanımın moral vermesi ve beni cesaretlendirmesiyle yeni bir araç istedim. Başkanıma ve yardım severlere teşekkür ederim." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellinin Akülü Araba Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement