Erdoğan Seta Vakfı'nın Toplantısına Katıldı (2) - Fotoğraflar - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Seta Vakfı'nın Toplantısına Katıldı (2) - Fotoğraflar

Erdoğan Seta Vakfı\'nın Toplantısına Katıldı (2) - Fotoğraflar

Birleşmiş Milletler 71. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki bazı düşünce kuruluşlarının temsilcileri ve medya mensupları ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

20.09.2016 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşmiş Milletler 71. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki bazı düşünce kuruluşlarının temsilcileri ve medya mensupları ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından St. Regis Oteli'nde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir konuşma yaptığı yemekte; Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD'li kanaat önderlerini bir araya getiren yemekte; eski ABD Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı ve ABD'nin eski Irak ve Türkiye Büyükelçisi James Jeffrey, BM Mülteci Yüksek Komiseri Başdanışmanı Elizabeth Ferris, Savaş Çalışmaları Enstitüsü Kurucusu ve Başkanı Kimberly Kagan, eski ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Mark Kimmitt, ABD'nin eski BM Daimi Temsilcisi ve Irak ve Afganistan Büyükelçisi Zalmay Khalilzad, Washington Post gazetesinin ulusal güvenlik muhabiri Adam Entous, Ortadoğu Enstitüsü Başkanı, ABD'nin eski Pakistan Büyükelçisi ve eski BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Başkan Yardımcısı Wendy Chamberlin, Kritik Tehditler Projesi Direktörü Fred Kagan, El Cezire Amerika Kıtası Direktörü Amjad Atallah, Ortadoğu Siyaset Konseyi Direktörü Thomas Mattair, Foreign Affairs dergisi editörü Gideon Rose, Columbia Üniversitesi eski Türkiye Çalışmaları Ensitüsü Başkanı David Cuthell, CSIS Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Avrupa Programı Direktörü, eski ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Heather Conley, Doğu-Batı Enstitüsü Kıdemli Yöneticisi William J. Parker, eski Uluslararası Strateji Çalışmalar Merkezi Başkanı Steven Simon ile Wall Street Journal editörü Matthew Rose da yer aldı.

Konakladığı otelden yürüyerek çalışma yemeğine geçişinde, kendisini bekleyen ve sevgi gösterilerinde bulunan Türkleri selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, onlarla fotoğraf çektirdi. - Albayrak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Seta Vakfı'nın Toplantısına Katıldı (2) - Fotoğraflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement