Eski Genel Sekreter Yardımcısı Açığa Alındı - Son Dakika
Güncel

Eski Genel Sekreter Yardımcısı Açığa Alındı

Eski Genel Sekreter Yardımcısı Açığa Alındı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreter yardımcılarından Ağrı - Eleşkirt kaymakamı Abdulkadir Okay FETÖ'dan açığa alındı.

02.09.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdulkadir Okay Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısıyken atandığı Eleşkirt Kaymakamlığı görevinden alındı. Şanlıurfa Akçakale doğumlu Abdulkadir Okay Ardahan'ın Hanak ilçesi kaymakamı iken Şanlıurfa'nın büyükşehir olmasından sonra Celalettin Güvenç tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi. Burada bir süre görev yapan Okay daha sonra bu görevden ayrılarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine kaymakamlığa atandı.

ABDULKADİR OKAY KİMDİR?
1979 yılında Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamladı. 1998 yılında yerleştiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü tamamlayarak buradan 2003 yılında mezun oldu. 2004 yılında Maliye Bakanlığı'nda denetmen olarak çalışma hayatına başladı. 2007 yılında Edirne Kaymakam adayı olarak Mülki İdare sınıfına geçti. Sırasıyla Gaziantep'in Karkamış, Edirne'nin Meriç ve Enez, Sakarya'nın Kaynarca ilçelerinde kaymakamlık vekilliklerini yaptı. 2009 yılında bir yıl süreli olarak Amerika Birleşik Devletleri University Of Central Florida Üniversitesinde yabancı dil ve liderlik programına katıldı. Akabinde Gaziantep'in Nurdağı ile Ardahan'ın Hanak ilçelerinde kaymakamlık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcılığı yaptı. Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde kaymakam olarak atandı. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eski Genel Sekreter Yardımcısı Açığa Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement