Fernandes: Beşiktaş'tan Dolayı Transfer Zor Gerçekleşti - Son Dakika
Spor

Fernandes: Beşiktaş'tan Dolayı Transfer Zor Gerçekleşti

Lokomotif Moskova'yla sözleşme imzalayan Manuel Fernandes, "Eski kulübümde alakalı olaylardan dolayı transfer biraz zor gerçekleşti." dedi.

02.06.2014 22:22  Güncelleme: 22:27

Beşiktaş'tan ayrılarak Rus Ligi ekiplerinden Lokomotif Moskova'ya imza atan Manuel Fernandes, ilk röportajını da kulübün resmi internet sitesine yaptı ve siyah-beyazlıların transferi zorlaştırdığını söyledi.

"BEŞİKTAŞ'TAN DOLAYI TRANSFER BİRAZ ZOR GERÇEKLEŞTİ"

Sporx'in haberine göre; imzanın gecikmesinin nedeninin Beşiktaş olduğunu söyleyen Portekizli, "Burada olduğum için çok mutluyum. Eski kulübümle alakalı olaylardan dolayı transfer biraz zor gerçekleşti, ancak sonuçlandığı için mutluyum." ifadelerini kullandı.

"UMARIM BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİREBİLİRİM"

Lokomotif Moskova'nın çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Fernandes, "Lokomotif Moskova çok ünlü bir kulüp. Geçen sezon son ana kadar şampiyonluk için mücadele etti. Burada bir oyuncu olarak katkı vermeye çalışacağım ve umarım bir şeyleri değiştirebilirim" diye konuştu.

"ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

Taraftarların beklentilerini karşılamak için elinden geleni yapacağını vurgulayan yetenekli krampon, "Burada kimse ile daha önce görüşmedim, ancak hemen hemen bütün oyuncuları ismen tanıyorum. Beklentilere ulaşmaya, hatta üzerine çıkmaya çalışacağım. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım." diyerek sözlerini noktaladı.


Fernandes: Beşiktaş\'tan Dolayı Transfer Zor Gerçekleşti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fernandes: Beşiktaş'tan Dolayı Transfer Zor Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kara ali: fernandes her gece barda gönlüm hovarda hesabı yaşadı. faydasından çok zararı vardı kayıp sayılmaz beşiktaşa geçmiş olsun zararın neresinden dönülse kardır hiç değilse onun yerine oynacak kişiye şans doğmuş olur 42 1 Yanıtla
  • osman1903: iyiydin geldin gittin yolun acık olsn ferdi 13 17 Yanıtla
    sardar: sen nerede yaşıyorsun futbol ve centilmenlik ne demek biliyonmu başkanı bile helal etmedi 0 0
  • hüseyin al: ben fenerliyim de beşiktaşın sana yaptığnı baban yapmamıştır moskovadakilere bakalım yamuk yapabılecekmisin 21 0 Yanıtla
  • matmaca: BJK hiçbir zaman yıldız oyuncu oynatamaz.Q7 yi ellerinden kaçırdılar.Fernandez iyi topçuydu.Takımı için çalışıyordu ancak iyi yönetilemediği için takıma küstü hocasıyla ve yönetimle zıtlaştı. Bundan ders çıkaramayan Orman başkan gitmiş Ronaldinho yu almaya kalkıyor.Gelse onu da oynatamaz bu takım.Beşiktaşın Norveç-Alman-veya sırp ligine bakması lazım.Görev adamı olacak sadece işini yapacak.Yıldız topçu yaramaz bunlara. 8 4 Yanıtla

Advertisement