Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Bu savaşta Başkomutanımızın emriyle halkımız bu eşkıyaları püskürttü" dedi.

31.07.2016 00:18

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Bu savaşta Başkomutanımızın emriyle halkımız bu eşkıyaları püskürttü" dedi.

Topçu, Tekirdağ'da FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti"ni sürdüren vatandaşlara telefon bağlantısı aracılığıyla seslendi.

Gecenin bu saatinde devlet, millet, bayrak, istiklal, istikbal için meydanı dolduran analara, babalara, ninelere, dedelere, bacılara, kardeşlere Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve şahsı adına seslendiğini belirten Topçu, hayırlı geceler diledi.

Başkomutanının emriyle üzerilerinde oynanmaya çalışılan, 72 düvelin içlerindeki hainlerinin tezgahlarını milletçe hep birlikte bozduklarını anlatan Topçu, şunları söyledi:

"Milletlerin tarihlerinde önemli anlar vardır. Bizim milletimizin tarihlerinde Alparslanla Malazgirt çok önemlidir. Fatih Sultan Mehmet Han hazretleri ile İstanbul önleri çok önemlidir. Mustafa Kemal Atatürk ile Sakarya'da, Dumlupınar'da dedelerimizin gösterdiği mücadele çok önemlidir. İşte bu önemli anlarımızdan biri 15 Temmuz akşamıydı. Burada da bütün Türkiye'nin Türküyle, Arabıyla, Lazıyla, Çerkeziyle, Romanıyla tankların uçakların önüne yatarak kanlarını dökerek tekrar bir istiklal savaşı vermesi bu kadar önemliydi. Bu savaşta Başkomutanımızın emriyle halkımız bu eşkıyaları püskürttü."

Tekirdağ'da valilik binası önünde ellerinde bayraklarla toplanan vatandaşlar, meydandaki ekranda canlı yayınlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir özel televizyon kanalında yayımlanan söyleşisini de izledi.

Darbe girişimine karşı koyarken şehit olanlar ve yaralananlar için dua eden vatandaşlar, tekbirlerle demokrasi nöbetine devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement