Gazetecilerin Karla Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

Gazetecilerin Karla Mücadelesi

Gazetecilerin Karla Mücadelesi

Kastamonu’da Vali Erdoğan Bektaş nezaretinde, yerel basın ve ajans muhabirlerinin katıldığı 'Ilgaz 2 Yurduntepe Kayak Tesisleri' incelemesinde gazeteciler, araçları yolda kalınca aracı itmek zorunda kaldılar.

16.12.2013 15:55

Kastamonu'da Vali Erdoğan Bektaş nezaretinde, yerel basın ve ajans muhabirlerinin katıldığı 'Ilgaz 2 Yurduntepe Kayak Tesisleri' incelemesinde gazeteciler, araçları yolda kalınca aracı itmek zorunda kaldılar.

Kastamonu Ilgaz Dağı'nda Ilgaz Kayak Sezonu açılış programını takip eden yerel basın temsilcileriyle ajans muhabirleri, etkili olan kar yağışı sonrası zor anlar yaşadı.

Vali Erdoğan Bektaş'ın da katıldığı Ilgaz Kayak Sezonu açılışı, Yurduntepe Kayak Tesisleri incelemesi programlarına katılmak için Ilgaz Dağı'na giden gazeteciler, bindikleri araç kara saplanınca, araçtan inip kara saplanan aracı kurtarabilmek için yoğun çaba sarf etti. Kadınlı erkekli tüm gazeteciler, araçtan inerek minibüsü saplandığı kardan çıkarmaya çalıştı.

Ilgaz Dağı'nın doruk noktasında, yaklaşık 1 metre kar içerisinde soğuğa aldırmadan görevlerinin başında olan gazeteciler, aynı zamanda donma tehlikesi geçirdi. Bazı gazeteciler kara saplanırken, bazı gazeteciler ise kara saplanan meslektaşlarına yardım etti. Tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen, görevlerinin bilincinde olan gazeteciler, çekimlerini sürdürdü.

Karla mücadele etmenin zor olduğunu belirten yerel yayın Sözcü Gazetesi Muhabiri Kazım Bolat, yaklaşık 1 metre karda zor şartlar altında, düşe kalka çalıştıklarını söyledi. Ilgaz Dağı'nın doruk noktasında dondurucu soğuğa rağmen görevlerinin başında olan Bolat, Vali Erdoğan Bektaş ile beraber açılış ve inceleme programını takip etmek için bölgeye geldiklerini ve bölgedeki kar nedeniyle araçlarının kara saplandığını söyledi.

Ayrıca Bolat, tüm gazetecilerin gayreti ile aracı karda saplandığı yerden çıkarttıklarını ve bu şekilde yollarına devam ettiklerini söyledi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazetecilerin Karla Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement