Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik'in 25 Aralık Mesajı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik'in 25 Aralık Mesajı

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, yayımladığı mesajla Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü kutladı.

24.12.2015 18:33

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, yayımladığı mesajla Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü kutladı.

Çelik, yayımladığı mesajda Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Nurdağı, Oğuzeli, Şahinbey, Şehitkamil, Yavuzeli ilçesinde olmak üzere Gaziantep'te yaşayan tüm herkesin Gaziantep'in düşman işgalinin kurtuluşunun 94. yıl dönümünü kutladı. Çelik mesajında, "Gaziantep'imizin tüm kahraman şehitlerini ve tüm yiğit gazilerini selamlıyor, Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerlerine olsun diliyorum. Gaziantep inanmışlığın, milli birlik ve beraberliğin yekvücut olduğu bir şehirdir.Eğer bir kardeşlik şehri, dayanışma şehri, kahramanlık destanınının nasıl yazıldığını görmek isteyen varsa Gaziantep'e gelsin diyorum. Gazi unvanını şerefle taşıyan şehrimizde herkes mutlaka 25 Aralık ruhu ile yaşamalı, yokluk ve tüm zorluklara rağmen iman dolu göğüsleri ile bize bu mirası bırakan ecdadımızın emanetlerine layıkı ile sahip çıkılmalıdır. Bu vesile ile Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümünü kutluyor, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi hayırla ve rahmetle yad ediyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi, kardeşlerimizi, dostlarımızı, insanlığı korusun, esirgesin diye dua ediyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik'in 25 Aralık Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement