Gaziantep'te Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Bayramlaşma

Gaziantep\'te Bayramlaşma

Gaziantep'te Kurban Bayramı nedeniyle Valilik ve AK Parti'de bayramlaşma programları düzenlendi.

04.10.2014 17:54

Gaziantep'te Kurban Bayramı nedeniyle Valilik ve AK Parti'de bayramlaşma programları düzenlendi.

Eski İl Özel İdaresi'nin binasında düzenlenen valilik törenine; Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri katıldı.

Vali Erdal Ata, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de ve İslam coğrafyasında bayramın üzüntüyle kutlandığını söyledi. Suriye'de ve Irakta akan kanın devam ettiğini belirten Vali Ata, "Bayramlar çocukların sevindirildiği, hastaların ziyaret edildiği önemli günlerden birisi. Bu günü milletçe rahat ve huzur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yalnız ülkemizin güneyinde, Suriye ve Irak'ta kan ve gözyaşı akmaya devam ediyor. Temennimiz bu mübarek günde oradaki insanların aklıselimle, sağduyuyla hareket edip, hiç değilse akan kanın durması yönündedir. Sadece Suriye ve Irak'ta değil baktığımız zaman Pakistan ve Afganistan gibi İslam ülkelerinde de mezhep çatışmaları veya başka çatışmalarla insanların kanları dökülüyor. Bizim dinimizde kan dökmek kadar büyük günah yoktur. Önümüzdeki süreçte başta ülkemizde olmak üzere bütün İslam aleminde akan kanın durması ve savaşların bitmesini diliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği törene ise AK Parti Gaziantep milletvekilleri Hüseyin Çelik, Şamil Tayyar, Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mehmet Sarı ve Mehmet Erdoğan, belediye başkanları ve partililer katıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma töreninde uzun kuyruklar oluşurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bayramlaşma törenine katılan çocuklara oyuncak dağıttı. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement