Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Erzurum Milletvekili ve milletvekili adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Pazaryolu, İspir, Aşkale, Çat, Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı ilçelerini gezdi.

29.04.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili ve milletvekili adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Pazaryolu, İspir, Aşkale, Çat, Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı ilçelerini gezdi.

Seçim çalışmaları boyunca AK Parti hükümetinin Erzurum'a yatırımları anlatan Yılmaz, sağlık alanında reform düzeyinde yenilikler yapıldığını söyledi.

Erzurum'un artık marka bir şehir olduğunu belirten Yılmaz, hükümet olarak 12 yıldır dünya mazlumlarına sahip çıktıklarını kaydetti.

Türkiye'nin dünyada insani yardımlara en çok pay aktaran ülkelerden olduğunu söyleyen Yılmaz, hükümet olarak birlik ve beraberliğin teminatı olduklarını anlattı.

Yılmaz, "Terörle, baskıyla milletimizi ayrıştırmaya ve aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar. Ama Allah'ın izniyle buna izin vermeyeceğiz. Teknolojide, savunma sanayinde, dışa bağlı olmaktan kurtuluyoruz. Parti olarak millileşme atağını başlattık. İnşallah 2023'te kendi uydumuzu, savaş uçağımızı, tankımızı, denizaltımızı, gemimizi üretir konuma geleceğiz" diye konuştu.

Ülkede dünyanın gıptayla baktığı bir sağlık siteminin olduğunu, ülkenin her köşesinde şehir hastanelerinin kurulduğunu belirten Yılmaz, çok yakın süre sonra Erzurum Şehir Hastanesi'ni de hizmete açacaklarını ifade etti.

Yılmaz, "Erzurumluya, yiğit insanımıza hakkettiği hizmetleri sunmak boynumuzun borcudur. Ulaşımda Erzurum'u hak ettiği noktaya getiriyoruz. Erzurum'a hızlı treni getiriyoruz. Çok yakın süre sonra Ovit Tüneli'ni de hizmete açacağız" dedi.

Erzurum'un yapılan turizm yatırımlarıyla dünyanın tanıdığı marka bir şehir haline geldiğini belirten Yılmaz, kente AK Parti döneminde yapılan yatırımların, önümüzdeki dönemde de devam edeceğini anlattı.

Yılmaz, şöyle konuştu:

"Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız için Erzurum'un ayrı bir yeri var. 7 Haziran'da Erzurum'da milletimizin teveccühü ile yeni bir destan yazacağız. İnşallah 6 milletvekilimizi meclise göndereceğiz. Erzurum'un her köşesinde, gittiğimiz ilçelerde, köylerde, AK Parti'ye olan, bize olan sevgide, coşkuda bunu görmek mümkün. 7 Haziran'dan sonra AK Parti hükümeti sayesinde, vatandaşlarımızın bütün beklentilerine, sorunlarına çözüm sunmaya, Allah'ın izniyle Erzurum ve Türkiye için hizmete devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement