Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

İZMİR (AA) – AK Parti İzmir milletvekili ve 2. Bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, Bayraklı ilçesindeki Gümüşpala Mahallesi'nde seçim koordinasyon merkezini açtı.

11.05.2015 17:22

İZMİR (AA) – AK Parti İzmir milletvekili ve 2. Bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, Bayraklı ilçesindeki Gümüşpala Mahallesi'nde seçim koordinasyon merkezini açtı.

Dağ, burada yaptığı konuşmada Ak Parti'nin Türkiye'nin milli birlik ve kardeşliğin teminatı olduğunu belirtti.

AK Parti'nin tüm vatandaşları kucakladığını vurgulayan Dağ, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ı da eleştirdi.

Dağ, "Irkçı söylemler ve etnik unsurlar üzerinden siyaset yapanlar, ülke ve millete hiçbir şekilde fayda sağlamaz. Onun içindir ki ırkçı siyaset yapanlar, Taksim ile Kabe'yi bir tutar. Kabe'yi biz başımızın üzerinde tutar, gönlümüz ve yüreğimizin en derin yerinde saklarız. Kürt kökenli muhafazakar vatandaşlarımız, bu zihniyete kesinlikle prim vermeyecektir" diye konuştu.

İbrahim Turhan

Ak Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı İbrahim Turhan Bayraklı İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılarak partililer ile bir araya geldi.

Hükümetin 2023 hedeflerini anlatan Turhan 7 Haziran seçimlerinin öneminin toplumun her kesimi tarafından kavranmasını gerektiğini vurgulayarak, koalisyon söylentilerinin de dikkate almamasını istedi.

AK Parti iktidarı öncesi Türkiye'nin siyasi ve ekonomik durumunu hatırlatan Turhan, bu dönemde ülkenin çok kötü yönetildiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Neresinden bakarsak bakalım ülke bitmiş bir durumdaydı. Hiçbir kurumu sağlıklı çalışmıyordu. Devletin herhangi bir kurumu elindeki fazla parayı yüzde 80 faiz ile yatırırken, başka bir kurumu ise bankadan yüzde 130 faiz ile kredi çekmek zorunda kalıyordu. Aradaki fark rantiyecinin cebine giriyor, milletin cebinden çıkıyordu. Rantiyecilerin bağlantılarını kestik, hortumları kopardık ama bu seferde 28 Şubat süreci başladı."

Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun

Ak Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ile Talip Uzun Karaburun ve Mordoğan'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti iktidarında Karaburun'un yatırımlardan payını aldığını belirten Uzun, tahmin edilemeyecek büyüklükteki yatırımların da yolda olduğunu bildirdi.

Uzun, Karareis Barajı'nın bu hafta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temelinin atılacağını, barajın yarımadanın en büyük barajı olacağını kaydederek, bölgede 3 baraj inşaatının devam ettiğini ayrıca devlet hastanesinin de yakında hizmete açılacağı söyledi.

Hüseyin Kocabıyık ise ilçedeki seçim çalışmasında bazı partilerin üyeleriyle sohbet etti. Birlik ve kardeşlik vurgusu yapan Kocabıyık "Önemli olan devletimizdir, birlik ve kardeşliğimizdir. Farklı görüşler olacaktır elbette insanlık temel hedefimiz, vatanımız temel hedefimizdir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement