Germencik'te Ücretsiz Deve Güreşi Keyfi - Son Dakika
Güncel

Germencik'te Ücretsiz Deve Güreşi Keyfi

Germencik\'te Ücretsiz Deve Güreşi Keyfi

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel ücret alınmayan deve güreşlerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

08.03.2015 21:45

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel ücret alınmayan deve güreşlerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 120 pehlivan devenin güreştiği müsabakalar, heyecanla izlendi.

Ortaklar Stadı'nda, Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen güreşleri, yaklaşık 5 bin kişi izledi. Güreşlere 120 pehlivan deve katılırken, 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel vatandaşlardan ücret alınmadı. Ücretsiz güreşlere ilgi yoğun oldu. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği güreşlerde kıyasıya mücadeleler yaşandı. Güzel havanın da etkisiyle mangal keyfi de yapan vatandaşlar, ilgiyle müsabakaları izledi.

Müsabakalara devesiyle katılan üniversite öğrencisi Buket Akay, Dokuz yıldan beri develerimiz var hem bakıyor hem de güreştiriyoruz. Mesajımız herkes deve güreşine gelip izlesin. Vahşet olmadığını ve renkli ortamı görsünler. Develer çok farklı hayvanlar. Büyük olmalarına aldanmasınlar dedi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne değinen lise öğrencisi Melahat Cincöz de, Dünya kadınlar günü gerçekten kutlanması gereken bir gün. Çünkü kadınlarımız emekçilerimiz böyle bir günü hak ediyorlar. Ben şiddete karşıyım, olmaması gereken bir şeydir. Şiddet uygulayanların daha ağır cezalarla cezalandırılması gerekiyor. Erkeklere karşı da şiddet olmasın diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Germencik'te Ücretsiz Deve Güreşi Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement