Göksu: Bayramınız Bayram Ola! - Son Dakika
Güncel

Göksu: Bayramınız Bayram Ola!

Göksu: Bayramınız Bayram Ola!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan Bayramı münasebetiyle önce belediye personeli ile bayramlaştı.

01.07.2016 18:06  Güncelleme: 18:07

Ramazan Bayramı münasebetiyle belediye ve kaymakamlık personeliyle bayramlaşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, çalışanlara, "Bayramınız bayram ola" temennisinde bulundu.

Belediye binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri de katıldı. Programda ilk olarak AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, belediye personelinin bayramını tebrik etti.

ESENLERLİLERİN HACETİNİ KARŞILAYALIM

Bayramlaşma töreninde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, belediye olarak en büyük görevlerinin vatandaşın memnuniyeti olduğunu belirterek, "Esenler'de 500 bin insanın emanetini taşıyoruz. Emanetini aldığımız insanın razı olduğu şeyin hakkını yerine getirmeliyiz. Bize gelen Esenlerli kardeşlerimizin hacetini karşılamak en önemli görevimiz" diye konuştu. Belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Başkan Göksu, personele aileleri ve dostlarıyla bayramlaşmayı ihmal etmemelerini tavsiye etti ve "Bayramınız bayram ola" temennisinde bulundu.

RAMAZAN YENİLENME AYIDIR

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal da, Ramazan'ın arınma ayı olduğunu hatırlatarak, "Ramazan yenilenme ayıdır. Yenilendiğimiz ve arındığımız bu Ramazan ayının ardından işimizi yine aşkla yapmalıyız. Bir insanın mutlu olması, işini severek yapmasına bağlıdır. Ailenize ve size hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

KAYMAKAMLIK'TA BAYRAMLAŞMA

Başkan Göksu, buradaki törenin ardından AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, belediye başkan yardımcıları ve danışmanları ile birlikte Esenler Kaymakamlığı'na geçti. Göksu, Kaymakamlık personeliyle bayramlaştı ve çalışanların bayramını tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksu: Bayramınız Bayram Ola! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement