Göztepe'nin Fırsat Haftası - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin Fırsat Haftası

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Pazarspor yenilgisi, Ankaragücü beraberliğiyle de lider Bandırmaspor'un 6, ikinci İnegölspor'un 3 puan gerisine düşen Göztepe'de pazar günü gözler, sahalarındaki Kocaeli Birlikspor maçında, kulaklar ise İnegöl'de olacak.

18.11.2014 12:27

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Pazarspor yenilgisi, Ankaragücü beraberliğiyle de lider Bandırmaspor'un 6, ikinci İnegölspor'un 3 puan gerisine düşen Göztepe'de pazar günü gözler, sahalarındaki Kocaeli Birlikspor maçında, kulaklar ise İnegöl'de olacak.

İnegölspor-Bandırmaspor karşılaşmasının kendileri için fırsat olacağını belirten teknik direktör Metin Diyadin, "Ya iki takımdan biri kaybedecek ya da maç berabere bitecek. Gönlümüz beraberlikten yana ancak bu sonucun işe yaraması için de bizim kazanmamız şart" dedi.

İki haftada beklenmedik kayıplar yaşadıklarını aktaran Diyadin, "Şu anda taraftarımız gidişattan memnun olmayabilir. Ancak mayıs ayında Göztepe'yi zirvede göreceklerinin garantisini veriyorum. Lig uzun bir yarış. Bu farklar kısa sürede kapanır" diye konuştu.

Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarına başlayan Göztepe'de sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Cihan Yılmaz dışında tüm oyuncular antrenmanda yer alırken, sol arka adalesinde yırtık olan stoper Metin Depe'nin ise tamamen iyileştiği açıklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin Fırsat Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement