Güce'de Askerler Öğretmenler Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Güce'de Askerler Öğretmenler Gününü Kutladı

Güce Jandarma Karakol Komutanlığında görevli askerler Sarıyar Köyü İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

24.11.2015 16:56

Güce Jandarma Karakol Komutanlığında görevli askerler Sarıyar Köyü İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Güce Jandarma Karakolu Komutanı Astsubat Kıdemli Başcavuş Salim Aydoğdu, Jandarma Uzman Çavuş Serkan Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, Sarıyar Köyü İlköğretim Okulu'na giderek öğretmenlerin gününü kutladı.

Aydoğdu, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin, ülkenin geleceği, vatan sevgisi ve bayrak anlamına geldiğini ifade ederek, "Öğretmenlerin bizim geleceğimizin teminatı olan, çağdaş eğitimin yanı sıra aynı zamanda üniter yapımızı, ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için geleceğimizi yetiştiren çok değerli insanlarsınız. Onun için bu güzel ve anlamlı günde siz öğretmenlerimize bir sürpriz yapmak istedik. öğretmenler gününüzü en içten dileklerimizle tebrik ediyor ve kutluyoruz. Güce Jandarma Karakol Komutanlığı olarak sizlerin yanınızdayız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güce'de Askerler Öğretmenler Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement