Gündem Özeti / 6 Ağustos 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 6 Ağustos 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 YASAMA YÜRÜTME SİYASET 1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1. Avrupa Oyunlarında madalya kazanan sporcuları Bakanlıkta kabul edecek.

06.08.2015 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1. Avrupa Oyunlarında madalya kazanan sporcuları Bakanlıkta kabul edecek.

(Ankara/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

4- Mısır'da "Yeni Süveyş Kanalı"nın açılış töreni gerçekleştirilecek.

(Kahire/ İsmailiyye)

EKONOMİ

1- TÜİK, ilk çeyreğe ilişkin "Hanehalkı Yurtiçi Turizm" verileriyle, geçen yıla ait "Kütüphane" istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "Bölgesel Gelişmede Üniversitelerin Rolü" toplantılarının ikincisine katılacak.

(Ordu/09.30)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 29 maç yapılacak.

Trabzonspor, ilk maçta deplasmanda 1-0 yenildiği Makedon ekibi Rabotnicki ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Medipol Başakşehir de Hollanda'da 2-0 mağlup olduğu AZ Alkmaar ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

(Trabzon/İstanbul/20.00)

2- Rusya'da devam eden 16. Dünya Su Sporları Şampiyonası'ndaki yüzme yarışmalarının 5. gününde Türkiye adına Ekaterina Ivanova Avramova, Viktoria Zeynep Güneş ve kadınlar 4x200 metre serbest takımı mücadele edecek.

(Kazan/09.30)

3- Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) geçtiğimiz sezon başlattığı profesyonel hakemlik uygulaması kapsamında federasyonun Riva'da yer alan idari merkezinde, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun katılımıyla imza töreni düzenlenecek.

(İstanbul/12.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 6 Ağustos 2015 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement