Hozat İlçesinde Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Hozat İlçesinde Yol Yapım Çalışmaları

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, ilçede bazı cadde ve sokakların kilitli parke taşı ile kaplamaya devam ettiklerini bildirdi.

01.09.2012 12:40

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, ilçede bazı cadde ve sokakların kilitli parke taşı ile kaplamaya devam ettiklerini bildirdi.

Konak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşan kış mevsimi öncesi 2012 yatırım planı dahilinde ilçe merkezinde başlattıkları çalışmaları tamamlamak için çalışmalara hız verdiklerini belirtti.

İlçenin daha modern bir görünüme kavuşması için en önemli etkenlerin yol ve kaldırım olduğunu ifade eden Konak, "İlçemiz Yenimahalle ve Fikri Paşa Mahallelerinde haziran ayında başlattığımız kilit parke çalışmalarımızda yaklaşık 7 bin metrekare kilitli parke yaptık. Kendi personelimiz ve imkanlarımızla yürüttüğümüz çalışma kapsamında yıl sonuna kadar 14 bin metrekare kilit parke yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Konak, kilitli parke çalışmasının tamamlanması ile vatandaşların daha kolay ulaşım sağlayacağını ve mahalle yollarının daha modern bir görünüme kavuşacağını kaydetti.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Yayıncı: Cemal Coşkun - TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hozat İlçesinde Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement