Ibricic'ten Susic'e Veto - Son Dakika
Spor

Ibricic'ten Susic'e Veto

Ibricic\'ten Susic\'e Veto

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Erciyesspor'a Ibricic engel oldu.

28.11.2014 14:28

ÖZEL HABER | Jasmin Ligata/Goal Bosna Hersek

Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Kayseri Erciyesspor, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Kayseri temsilcisinin gündemine gelen son isim olan Safet Susic de takımın orta saha oyuncusu Senad Ibricic tarafından istenmedi.

Goal Bosna Hersek'in edindiği bilgiye göre Erciyesspor yönetimi, Safet Susic hakkında bilgi almak için Boşnak futbolcuya danıştı. Ibricic, yönetime cevaben "Hayır! Onu sakın getirmeyin. Çok kötü bir teknik direktör. O gelirse ben ayrılırım." dedi.

SAFET SUSİC'İN TÜRKİYE KARİYERİ

59 yaşındaki çalıştırıcı, Türkiye'de daha önce İstabulspor, Konyaspor, Ankaragücü, Rizespor ve Ankaraspor'da görev yapmıştı.

Bosna Hersek'i tarihinde ilk defa 2014 yılında Dünya Kupası'na götüren teknik adamın görevine Euro 2016 elemelerinde alınan kötü sonuçlar nedeniyle yaklaşık iki hafta önce son verilmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ibricic'ten Susic'e Veto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ERDAL: AYRILIRSAN AYRIL SANKİ SAYENDE ERCİYES HER MAÇI KAZANIYOR, HERHANGİ BİR ŞİRKETE MÜDÜR ALINACAĞI ZAMAN ÇALIŞANLARA SORULUYORMU?DEFOLSUN GİTSİN SANKİ BEDEVA OYNUYOR TERBİYESİZ BENDE İSTEMİYORUM O HOCAYI AA BİR FUTBOLCUDANDA BÖYLE BİR GÖRÜŞ DUYMAKTAN RAHATSIZ OLDUM. 0 0 Yanıtla

Advertisement